Anlık Bildirim

Epic Games mağazasından Death Stranding sürprizi

Hideo Kojima’nın hit oyunlarından Death Stranding bugün Epic Games mağazasında ücretsiz hale getirildi. Bu müthiş deneyimi kaçırmak istemeyenler elini çabuk tutsun. 
Epic Games Tam Boyutta Gör
Tam da Hideo Kojima’nın bir Death Stranding filmi üzerinde çalıştığı gündeme gelmişken Epic Games mağazası döneminin hit oyununu oyunculara hediye ediyor. Death Stranding yarına kadar ücretsiz.

Epic Games hediyesini kaçırmayın

2019 yılında PS4 için piyasaya sürülen Death Stranding, Konami’den ayrılan Hideo Kojima’nın Kojima Productions bünyesindeki ilk oyunu olma özelliğine sahip. Sonrasında PC için de çıkan oyun toplamda 10 milyondan fazla satmıştı.

Kojima’nın türünü Strand olarak tabir ettiği Death Stranding asıl olarak bir yürüyüş simülasyonu kategorisine alınıyor. Post apokaliptik ABD’de geçen oyunda Sam Bridges, bir taraftan dış dünyadan izole birimlerin ihtiyacı olan kargoları taşırken diğer yandan gizemleri de çözmeye çalışıyordu. Oyunun geçiş animasyonları bile zaten başlı başlına bir film gibiydi. Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Lea Seydoux gibi önemli isimler oyunda rol almıştı. Death Stranding yarın 18.59’a kadar kütüphaneye eklenebilecek.

Death Stranding

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7364 kez okundu.
29 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
epic games, death stranding ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim