Anlık Bildirim

Dinamik Ada'yı kopyalayan Realme C55 satış rekoru kırdı

Realme'nin yeni bütçe telefonu Realme C55, Hindistan pazarında büyük bir ilgiyle karşılandı. Kısa süre önce ön siparişe açılan telefon, şirket tarihinde rekor kırdı. İşte detaylar
Dinamik Ada'yı kopyalayan Realme C55 satış rekoru kırdı Tam Boyutta Gör
Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Realme, geçtiğimiz haftalarda adından çokça bahsettiğimiz Realme C55 modelini kısa süre önce kullanıcılarla buluşturdu. Rekabetçi fiyatı ve Dynamic Island benzeri Mini Capsule (Mini Kapsül) ekranıyla dikkat çeken telefon, şimdi Hindistan pazarında önemli bir başarıya imza attı. 

Realme C55, şirket tarihinde rekor kırdı

Dün yapılan resmi açıklamada Çinli üretici, Realme C55'in 66 binden fazla ön sipariş aldığını ve yalnızca beş saatte 100 binden fazla sattığını duyurdu. Söz konusu rakamlar, C serisinin marka tarihinde ilk kez bu denli bir başarıya ulaştığını gösteriyor. 

Dinamik Ada'yı kopyalayan Realme C55 satış rekoru kırdı Tam Boyutta Gör
Ufak bir hatırlatma ile Realme C55, ön tarafta 90Hz yenileme hızı ve FullHD+ çözünürlük sunan 6,72 inç LCD ekrana ev sahipliği yapıyor. Kutudan çıktığı haliyle 33 W şarjlı 5.000 mAh pil, Helio G88 SoC platformu ve Android 13 tabanlı Realme UI 4.0 ile desteklenen bütçe telefonu, kamera bölümünde ise 8MP selfie, 64MP birincil ve 2MP derinlik sensörlerinden güç alıyor.

Ancak Realme C55'in en öne çıkan özelliği Realme ürün yelpazesinde bir ilk olan Mini Kapsül ekranı. Bu bölüm şu anda yalnızca pil durumunu gösteriyor olsa da, ilerleyen dönemlerde daha fazla işlevsellik kazanacağını düşünüyoruz. İki farklı renk seçeneği ve 135 euro'dan başlayan fiyatlar ile satışa sunulan Realme C55 modelinin Türkiye pazarına gelip gelmeyeceği ise henüz açıklanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14949 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
realme, Realme C55 ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim