Anlık Bildirim

Discovery+, BluTV üzerinden Türkiye'de yayına başladı

Discovery grubunun dijital içerik plaformu discovery+, BluTV'ye entegre edildi. BluTV aboneleri ek bir ücret ödemeden discovery+ belgesellerini izleyebiliyor.

Discovery+, BluTV üzerinden Türkiye'de yayına başladı Tam Boyutta Gör

ABD’li medya grubu Dicovery'nin dijital içerik platformu discovery+, BluTV aracılığıyla Türkiye’de yayına başladı. BluTV’de discovery+ sekmesine basarak Discovery grubu tarafından hazırlanan belgeselleri Türkçe altyazılı olarak seyredebilirsiniz.

Spordan belgesele, bilim kurgudan yemek programlarına kadar aradığın pek çok kategoride discovery+ belgeseli eklendi. Yeni çıkacak Discovery belgeselleri de Türkiye’den izlenebilecek.

discovery+’a özel olarak hazırlanan belgesellerin yanı sıra Discovery TV grubundaki Discovery, Animal Planet, Food Network, OWNTV ve TLC televizyon kanalları için hazırlanan belgeselleri de izleyebilirsiniz. Ayrıca BluTV’de canlı TV bölümüne Discovery, Discovery ScienceEurosport 1 ve Eurosport 2 kanalları eklendi.

TV için hazırlanan belgesellerde dublaj seçeneği bulunurken D+ Originals içerikler yalnızca altyazılı olarak yayınlanıyor.

Discovery, BluTV’ye ortak oldu

2021’in başında yapılan anlaşma kapsamında ABD’li medya devi Discovery, yerli içerik platformu BluTV’nin yüzde 35 hissedarı oldu. Bu anlaşmayla birlikte BluTV’nin yatırımları artacak ve yurt dışında daha fazla pazara açılacak.

Güncelleme: Canlı TV bölümüne Discovery ve Discovery Science kanalları eklendi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11650 kez okundu.
28 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Türkiye Haberleri, blutv ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim