Anlık Bildirim

Intel XeSS destekli ilk oyun DOLMEN olacak

Algoritmalar ile görüntü kalitesini ölçeklendirebilen Intel XeSS teknolojisini destekleyecek ilk oyun DOLMEN ayrıca Nvidia DLSS ve AMD FSR çözümlerine de destek sunuyor. 

Intel XeSS

Oyunlarda algoritma tabanlı ölçeklendirme yaparak daha kaliteli görseller elde edebilen Nvidia DLSS ve AMD FSR teknolojilerine rakip Intel XeSS teknolojisi de kısa süre içerisinde kullanıma sunulacak.

DOLMEN bir ilke imza atıyor

20 Mayıs itibariyle PC, Xbox One, PS 4, Xbox Series X/S ve PS5 konsolları için satışa çıkacak olan DOLMEN, Intel XeSS destekli ilk oyun ünvanına sahip. Uyumlu Intel grafik birimlerine sahip oyuncular yüksek ölçeklendirme teknolojisinin keyfine varabilecekler. Ayrıca uyumlu diğer ekran kartları da belirli ölçekte bundan faydalanabilecek. Oyunun ilk gün yamasında Intel XeSS desteğinin sunulacağı belirtiliyor.

Revion Prime adındaki uzaylı dünyasında Dolmen adındaki özel kristalleri aradığınız DOLMEN oyunu tek oyunculu rol yapma tarzında hazırlanmış. Gelişmiş grafikler ile görsel şölen sunan oyun Nvidia DLSS 2.X ve AMD FSR 1.0 uyumlu. Yakın zamanda 2.0 sürümüne güncellenecek. Oyun Steam mağazasında 61TL olarak ön siparişe açıldı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim