Anlık Bildirim

Epic Games mağazasında 1 milyon TL’lik oyun

Yanlışlıkla bedava dağıtılan ve pek çok oyuncunun çıkış tarihinden öne oyunu kurmasına sebep olan Suicide Squad: Kill The Justice League sonrası Epic Games akıllandı.
Epic Games Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz hafta Epic Games ekibinin yanlışlıkla Türkiye’de ön satışa sunduğu yeni Suicide Squad oyununu bedava yapması sonrasında yüzlerce oyuncu hesabına eklemiş hatta sosyal medyada yabancı hesaplar bile Türkiye branşını gündemine taşımıştı.

1 milyon TL’lik oyun

Hatanın farkına varan Epic Games oyunu hesaplardan kaldırdı ve ön satış sayfasını da erişime kapattı. Ne var ki bu hafta ilginç bir afiş siteye eklendi. Afişe göre Suicide Squad: Kill The Justice League ön satış fiyatı 999.999TL olarak belirlendi.

Türkiye’den siteye erişim sağlayanlar bu afişe tıkladığında boş bir sayfaya yönlendiriliyor. Oyunu istek listesine eklemek isteyenler ise hatayla karşılaşıyor. Sütten ağzı yanıp yoğurdu üfleyerek yiyen Epic Games oyunu gerçekten ön satışa açacak mı bilinmiyor. Kurgu afiş nedeniyle oyunun gerçek fiyatı da belirsiz. Oyun 2 Şubat 2024 tarihinde satışa sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
51081 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
epic games, Suicide Squad: Kill the Justice League ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim