Anlık Bildirim

Coachella müzik festivali Fortnite’a geliyor

Dünyanın en büyük müzik festivallerinden olan Coachella Festivali, Fortnite ile iş birliği yapıyor. Fornite’a Coachella için yeni karakterler, yeni eşyalar ve şarkılar eklenecek.

Fortnite ve Coachella iş birliği yapıyor Tam Boyutta Gör

Dünyanın en büyük müzik festivallerinden olan Coachella Festivali, Fortnite oyuncuları ile buluşacak. 16 Mayıs’a kadar Fortnite oyuncuları, Icon Radio üzerinden Billie Eilish, Harry Styles ve Doja Cat gibi sanatçıları dinleyebilecek. Ayrıca oyuna festival temalı birçok farklı yeni karakter ve eşya da eklenecek.

Epic Games, oyunun içerisindeki konser olup olmayacağı konusunda bilgi vermedi ancak Fortnite, daha önce Ariana Grande ve Travis Scott konserlerine ev sahipliği yapmıştı, bu nedenle oyunun içerisinde ufak konserler görmemiz mümkün. Epic Games’in Coachella ile yaptığı iş birliği, şirketin gerçek dünya ve sanal dünyayı birleştirmek için attığı adımlardan biri.

Kaynakça https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/news/experience-the-music-and-fashion-of-coachella-in-fortnite https://www.ign.com/articles/coachella-is-coming-to-fortnite Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim