Anlık Bildirim

Galaxy S23 serisi Samsung tarihinde rekor kırdı

Samsung Galaxy S23 serisi, Güney Kore'de büyük bir ilgiyle karşılandı. Kısa süre önce tanıtılan ve ön siparişe açılan telefonlar, Samsung tarihinde yeni bir rekora imza attı. İşte detaylar
Galaxy S23 serisi Samsung tarihinde rekor kırdı! Tam Boyutta Gör
Kısa süre önce yeni amiral gemisi Galaxy S23 serisini resmen tanıtan Samsung, Hindistan'ın ardından rekorlara koşmaya devam ediyor. Galaxy S23, Galaxy S23 Plus ve Galaxy S23 Ultra modellerden oluşan seri, şimdi de Güney Kore'de yeni bir ön sipariş rekoruna imza attı.

Galaxy S23 serisi Samsung tarihinde rekor kırdı

Bilindiği üzere Samsung, kendi ülkesi Güney Kore'de sağlam ve sadık bir müşteri tabanına ev sahipliği yapıyor. Hem performans hem de kamera özellikleriyle dikkat çeken Galaxy S23 serisi ise bunu bir kez daha kanıtladı diyebiliriz. Amiral gemisi telefonlar, Galaxy S22 serisinin 1.01 milyonluk rekorunu geride bırakarak 1.09 milyon ön sipariş aldı.

Detaylara gelirsek, yerel kaynaklara göre Galaxy S23 Ultra, toplam ön siparişlerin yüzde 60'ını temsil ediyor. Amiral gemisi modelin hemen arkasında ise yüzde 24'lük bir pay ile Galaxy S23 yer alıyor. Galaxy S23 Plus ise yüzde 15'lik küçük bir paya sahip oldu.

Yeni rekorun Samsung tarihinde bir ilk olduğunu belirtelim. Nitekim ana akım Galaxy S serisi, ilk kez bu denli bir ilgi görüyor. Görünüşe göre Samsung, Note markasını Galaxy S serisine taşıma kararından olumlu sonuçlar almaya başladı. Ayrıca Güney Kore'de kaydedilen en yüksek ön sipariş rakamına Galaxy Note 10 serisi ile ulaşıldığını belirtelim. Dönemin popüler telefonu, kendi ülkesinde 1,4 milyon ön sipariş almıştı. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
41359 kez okundu.
11 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
samsung galaxy s23, Samsung Galaxy S23 Ultra ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim