Anlık Bildirim

Galaxy S24 ve S24 Plus'ın maket görüntüleri sızdı! İşte tasarımı

Samsung Galaxy S24 serisinin tasarımını gösteren yeni maket görüntüleri paylaşıldı. Peki amiral gemisi telefonlar nasıl görünüyor? İşte Galaxy S24 ve S24 Plus'ın tasarımı
Galaxy S24 ve S24 Plus ilk kez canlı olarak görüntülendi! Tam Boyutta Gör
Samsung, önümüzdeki haftalarda tanıtılacak Galaxy S24 serisi için hazırlıklarını tamamlamak üzere. Bu bağlamda heyecanlı bekleyiş sürerken, Galaxy S24, S24+ ve S24 Ultra modellerinden yeni bilgiler duymaya devam ediyoruz. Son olarak Galaxy S24 ve S24 Plus'ın tasarımını gösteren yeni maket görüntüleri internete sızdı.

Samsung Galaxy S24'ün maket görüntüleri sızdırıldı

Kaçıranlar için Galaxy S24 ve S24+, selefi Galaxy S23 serisine kıyasla önemli yükseltmeler içerecek. Öyle ki bunlar arasında, Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy, üretken yapay zeka desteği, daha iyi kamera tasarımı ve inceltilmiş çerçeveler yer alıyor. Bugün sızdırılan görüntülerde ise, Galaxy S24 ve S24+ modellerini ilk kez canlı olarak görüyoruz.

Galaxy S24 ve S24 Plus ilk kez canlı olarak görüntülendi! Tam Boyutta Gör
Galaxy S24 ve Galaxy S24 Plus, bizleri tanıdık bir tasarımla karşılıyor. Arka bölümde üçlü kamera tasarımı korunurken, sensörler selefinde olduğu gibi alt alta konumlanıyor. LED Flaş modülü ise Galaxy S23 serisinden farklı olarak hafif aşağıya alınmış. En büyük değişim ise çerçeve tasarımında diyebiliriz.
Galaxy S24 ve S24 Plus ilk kez canlı olarak görüntülendi! Tam Boyutta Gör
Akıllı telefonun kenarlarında kavisli tasarım yerine yuvarlatılmış köşeler ve düz çerçeveler ile karşılaşıyoruz. Hemen alt bölümde tek bir hoparlör yuvası ve bir SIM kart tepsisine yer verilmiş. Telefonun ön tasarımı ise halen belirsizliğini koruyor. Ancak burada daha ince çerçevelerin kullanılacağı neredeyse doğrulandı diyebiliriz. 

Galaxy S24 ve S24+ beklenen özellikler

Mevcut raporlara göre Galaxy S24 ve S24+, sırasıyla ön yüzünde 6,2 ve 6,7 inç Dynamic AMOLED 2X ekranlara sahip olacak. Ayrıca bu panelin, 120Hz yenileme hızı ve 3.000 nit'e ulaşan ekran parlaklığı sunacağı belirtiliyor. Kamera bölümünde ise her iki modele 50 MP + 10 MP + 12 MP sensörler eşlik edecek.

Qualcomm'dan yapılan açıklamaya göre Galaxy S24 serisi telefonlar, pazara göre Qualcomm ve Exynos işlemcili olarak ayrılacak. Yani Galaxy S24 ve S24 Plus'ta Exynos 2400 ve Snapdragon 8 Gen 3 yonga setleri ile karşılaşacağız. Galaxy S24 Ultra'nın ise yalnızca Snapdragon 8 Gen 3 ile kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Kutusundan Android 14 tabanlı One UI 6.0 ile çıkacak her iki telefon, sırasıyla 25W 4.000mAh ve 45W 4.900mAh pil paketinden destek alacak. Samsung Galaxy S24 serisinin 17 Ocak tarihli Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Bu bağlamda lansman tarihi yaklaşırken, daha fazla söylenti ve sızıntının ortaya çıkacağını düşünüyoruz.  

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16984 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, Galaxy S24 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim