Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S23 tanıtım tarihi resmileşti

Galaxy S23, Galaxy S23+ veya Pro ve Galaxy S23 Ultra modelleri yanında Galaxy Buds 2 Live ve Galaxy Watch 6 aksesuarlarının da beklendiği Unpacked etkinliğinin tarihi belli oldu. 
Galaxy S23 Tam Boyutta Gör
Daha önce gündeme gelen sızıntılarda olduğu gibi Samsung Galaxy S23 serisinin tanıtılacağı Unpacked etkinliği 1 Şubat tarihinde yapılacak. Samsung henüz davetiye göndermedi ancak sitesine tarih bilgilerini yerleştirdi.

Samsung Galaxy S23 ne zaman tanıtılacak?

Samsung Kolombiya departmanının web sitesinde Epik Zamanlar Geliyor şeklinde bir slogan kullanılmış. Etkinlikte Galaxy S23, Galaxy S23+ veya Pro ve Galaxy S23 Ultra modelleri sahneye çıkacak. Tasarım anlamında Galaxy S22 ile benzer olacağı belirtiliyor.

Galaxy S23 serisi akıllı telefonlarda Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemci, 45W'a kadar hızlı şarj ve 200 megapiksele kadar kamera ihtimali mevcut. Galaxy S23 serisinin yanı sıra etkinlikte farklı ürünler de tanıtılabilir.

Galaxy S22 FE, Galaxy Buds 2 Live, Galaxy Tab S8 FE, Galaxy Watch 6 bu yıl Samsung’dan beklenen ürünler ancak en azından kulaklık ve akıllı saat modelinin 1 Şubat tarihinde tanıtılması yüksek ihtimal.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4649 kez okundu.
9 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
samsung galaxy s23, Samsung ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim