Anlık Bildirim

Galaxy Z Fold 5'in ekran boyutları belli oldu

Samsung'un yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 5 ve Flip 5 modellerinden sızıntılar gelmeye devam ediyor. Şimdi de Galaxy Z Fold 5'in ekran boyutları gün yüzüne çıktı.
Galaxy Z Fold 5'in ekran boyutları belli oldu! Tam Boyutta Gör
Kısa süre önce amiral gemisi Galaxy S23 ailesini kullanıcılar ile buluşturan Samsung, odağını yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 5 ve Flip 5 modellerine çevirmiş durumda. Günümüzde Güney Koreli dev pazarın öncü isimlerinden olsa da, Oppo Find N2 ve Honor Magic Vs gibi yeni cihazlar güçlü bir rekabet ortamı sağladı. Peki Galaxy Z Fold 5 bu rekabette neler sunacak? İşte bildiklerimiz 

Galaxy Z Fold 5'in ekran boyutları belli oldu

Güvenilir sızıntı kaynağı Ice Universe'e göre Samsung'un yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Fold 5, 6.2 inç büyüklükte bir dış ekrana sahip olacak. Hatırlayacak olursak Galaxy Z Fold 4 modelinde de benzer ekran boyutları ile karşılaşmıştık. Ancak sızıntı kaynağı, panelin çözünürlüğünden bahsetmedi. Bu nedenle yeni bir sürpriz ile karşılaşabiliriz.

Yakın zamanlı sızıntılar ise Galaxy Z Fold 5'in ekran kırışıklığını gizlemek için yeni bir menteşe tasarımına sahip olacağını bizlere gösterdi. Ayrıca selefi ile benzer depolama seçeneklerini de koruması bekleniyor. Bunlar 256 GB, 512 GB ve 1 TB olacak.

Cihazın diğer teknik özellikleri ise henüz bilinmiyor. Ancak bilindiği üzere Galaxy S23 ailesi Samsung için özel olarak tasarlanan Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy yonga seti ile karşımıza çıktı. Bu noktada yaklaşan Galaxy Z Fold 5 ve Flip 5 modellerinde de benzer bir kararın alınması kuvvetle muhtemel. Şimdilik Galaxy Z Fold 5 hakkında tüm bildiklerimiz bunlar. Ancak telefonun lansman tarihi yaklaştıkça daha fazla bilginin paylaşılacağını düşünüyoruz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim