Anlık Bildirim

Genshin Impact durmuyor, Microsoft pişman

Kendisinden beklenmeyecek bir şekilde 6 milyar doların üzerinde gelir elde eden Genshin Impact oyununu zamanında kendi tarafına çekemediği için Microsoft pişman. 
Genshin Impact Tam Boyutta Gör
Oyun dünyasında biraz geri planda kalsa da Çinli Genshin Impact sessiz ama derinden ilerliyor. Geniş bir oyuncu kitlesine ulaşan oyun gelir rekorları kırarken Microsoft bu cevheri erken keşfetmediği için pişman.

Genshin Impact uçuyor

Özellikle karakter derinliği konusunda eleştiriler olsa da Genshin Impact adeta para basıyor. Toplamda aylık 65 milyon aktif oyuncu sayısına ulaşan oyun sadece mobil tarafta 3.7 milyar dolar gelir elde etti. PlayStation ağında ise 2 milyar dolar gelir ile en iyi 5 ücretsiz oyundan birisi oldu. Sony’nin Genshin Impact hamlesinin ne kadar doğru olduğu yadsınamaz. Bu durumdan haliyle Microsoft çok pişman.

Kaynaklar Microsoft’un erken dönemde geliştirici miHoYo ile bir ortaklık yapmadığı için pişman olduğunu belirtiyor. Eğer bir ortaklık kurulsaydı Xbox Game Pass platformunun bundan çok iyi bir şekilde yararlanacağı da dile getirilmiş.

Diğer bir kazanç ise Microsoft Store tarafında olacaktı zira Genshin Impact sadece Epic Games mağazasında yer alıyor. Steam veya Microsoft Store üzerinde mevcut değil. Bu da Microsoft açısından önemli bir kayıp oldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12431 kez okundu.
9 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
genshin impact, microsoft ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim