Anlık Bildirim

Gmail, önemli e-postalara odaklanmayı kolaylaştıracak

Google, kullanıcıların en önemli e-postalara odaklanmasına yardımcı olmayı amaçlayan yenilenmiş Güncellemeler gelen kutusunu sunmaya başladı. Düşük öncelikli e-mailler burada toplanacak.
gmail güncellemeler gelen kutusu değişiklik Tam Boyutta Gör
Gmail, Android ve iOS kullanıcıları için e-posta deneyimini iyileştirmeyi ve öncelikli iletilere odaklanmayı kolaylaştırmayı amaçlayan yenilenmiş Güncellemeler gelen kutusunu sunmaya başladı. Bu değişiklikle birlikte birincil kutuda düşük öncelikli e-postalar önemli ölçüde azalmış olacak.

Düşük öncelikli e-postalar yeni Güncellemeler kutusuna taşınacak

Gmail, uzun süredir birincil gelen kutusunun yanı sıra e-postaları otomatik olarak belli kategorilere (tanıtımlar, sosyal medya, güncellemeler, forumlar gibi) ayıran gelen kutuları sunuyor. Bunlar, e-postalarına daha organize yaklaşımı tercih eden kullanıcılara hitap ederken, geleneksel ters kronolojik görünümü tercih edenler için devre dışı bırakma seçeneği sunuluyor.

Google, doğrulamalar, faturalar, makbuzlar, hesap özetleri dahil olmak üzere kişisel, otomatik olarak oluşturulan güncellemeleri bir araya toplayan Güncellemeler gelen kutusunu yeniliyor. Gmail, artık hesap oluşturma onayları veya havayoluyla yapılan mesafe bildirimleri gibi düşük öncelikli e-postaları birincil gelen kutusu yerine güncellemeler kutusuna taşıyacak. Buradaki amaç; birincil gelen kutusunda acil yanıtlanması gereken e-maillere daha fazla öncelik vermek.

Gmail’de acil bakılması gerekmeyen emailler Güncellemeler’e taşınacak olsa da kullanıcı bunu dilerse ayarlardan değişebilecek. Birincil gelen kutusunda “Güncellemeler” bannerı çıktıysa hesabınız için yeni özellik aktif edilmiş demektir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim