Anlık Bildirim

Google Drive'ın yeni belge tarayıcısı iPhone'lara geldi

Google, Android için yeniden tasarladığı belge tarayıcıyı iOS cihaz kullanıcılarına sundu. iPhone ve iPad için Google Drive'daki belge tarama, makine öğrenimini kullanıyor.
iphone ipad google drive belge tarayıcı yeni Tam Boyutta Gör
Google, belgelerin taranmasını ve düzenlenmesini kolaylaştıracak şekilde Google Drive tarayıcı özelliğinde büyük değişiklikler yaptı. Belge tarayıcı artık iOS cihazlarda da mevcut ve en yeni özelliklerden iPhone ve iPad kullanıcıları da faydalanabiliyor.

Google Drive belge tarayıcısı nasıl kullanılıyor?

Belge taramayı başlatmak için sağ alt köşedeki mevcut artı simgesinin üzerindeki yeni kameraya dokunmak yeterli oluyor. Tarama otomatik olarak gerçekleştiriliyor ancak manuel çekim için de bir seçenek mevcut.

Kamera, çok sayfalı belgeler için arka arkaya çekimi desteklerken, belgeyi en yüksek kalitede taramak için ayarlamanıza yardımcı oluyor. Sol alt köşedeki önizleme dokunarak belgenin köşeleri ayarlanabiliyor, döndürme ve filtre uygulama işlemleri yapılabiliyor. Kaydet’e dokunulduğunda Google, makine öğrenimini kullanarak bir başlık önerisinde bulunuyor. Drive, taratılan belgenin bir fatura olup olmadığını algılayabiliyor ve mağazanın adresini ekleyebiliyor.

iPhone ve iPad için Google Drive’daki belge tarama özelliği tüm Google Workspace ve kişisel Google hesapları için kullanıma sunuldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim