Anlık Bildirim

Google Pixel Fold'un net görselleri ortaya çıktı: İşte tasarımı

Google'ın katlanır telefonu Pixel Fold, geçtiğimiz hafta bir videoda görülmüştü ancak tasarımı tüm açılardan net görememiştik. Şimdi katlanan telefonun render görselleri ortaya çıktı.
google pixel fold sızdırıldı işte tasarımı Tam Boyutta Gör
Google’ın ilk katlanabilir akıllı telefonunu I/O 2023 etkinliğinde tanıtması bekleniyor. Galaxy Z Fold 4’ün rakiplerinden biri olacak Pixel Fold, onlarca sızıntının ardından ilk kez her açıdan göründü. Evan Blass, katlanır ekranlı telefonun ilk basın render görsellerini paylaştı. İşte karşınızda kömür renkli Google Pixel Fold:

google pixel fold render görseli Tam Boyutta Gör
Ünlü tipster Evan Blass tarafından paylaşılan görsellerde Pixel Fold’un ön kapak ekranı ve arka panel tasarımını net bir şekilde görüyoruz. Düz bir ekran ve oldukça dar çerçeveler, kapak ekranında üst ortada delik çentik, önde dikkat çeken detaylar. Obsidian olarak adlandırılması muhtemel gri renkli arka panelde Pixel 7 serisinden ilham alan yatay bir kamera modülü görülüyor ancak uçtan uca giden vizör benzeri tasarım yerine üçlü kamera kurulumunu barındıran kalın bir bar görüyoruz.

Blass, katlanabilir ekranla ilgili herhangi bir detay göstermedi. Daha önce sızdırılan videoda Pixel Fold’un ekranının üst ve alt kısmında kalın çerçeveler göze çarpmıştı. Google Pixel Fold özelliklerine ilişkin olarak bildiklerimiz; 5.8 inç ve 7.6 inç 120Hz ekranlar, üçlü arka kamera kurulumu (48MP birincil + 10.8MP ultra geniş + 10.8MP telefoto), Tensor G2 işlemci, 12GB RAM + 256GB depolama. Google Pixel Fold’un başlangıç fiyatının 1799 dolar olması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim