Anlık Bildirim

Google Translate'in gerçek zamanlı çeviri özelliği kullanıma sunuluyor

Teknoloji devi Google'ın, geçtiğimiz aylarda Google Translate uygulaması üzerinde gerçek zamanlı çeviri özelliğin test ettiğini duyurmuştuk. Bu özellik yakında Android kullanıcılarına sunulacak.

Google Translate'in gerçek zamanlı çeviri özelliği kullanıma sunuluyor Tam Boyutta Gör

Google Çeviri uygulamasının Android versiyonu artık sesleri gerçek zamanlı olarak çevirebiliyor. Yapay zeka destekli bu özellik, sınırlı sayıda dil seçeneğiyle kullanıcılara sunulmak üzere.

Şimdilik sekiz dil desteği var

Yeni özellikle birlikte, karşınızdaki kişi yabancı dilde konuşurken, uygulama üzerinde gerçek zamanlı olarak çevirileri kendi dilinizde görmeniz mümkün olacak. Şimdilik İngilizce, Fransızca, Almanca, Hintçe, Portekizce, Rusça, İspanyolca ve Tayca dillerini destekleyen canlı çeviri özelliğinin yakın bir zamanda başka dil seçenekleri de sunması bekleniyor.

Google, sessiz bir ortamda yapılacak olan gerçek zamanlı çevirilerin daha iyi bir sonuç vereceğine dikkat çekiyor. Özelliğin tam olarak hangi tarihte aktif olacağı henüz belli değil ancak şirketin çok kısa bir süre içinde bu önemli güncellemeyi kullanıcılara sunacağını söyleyebiliriz.

Google Çeviri Google Çeviri Google Çeviri Google Çeviri Google LLC Araçlar Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim