Anlık Bildirim

Hitman oyunu haftaya ücretsiz oluyor

Serinin altıncı oyunu olan 2016 yılı yapımı Hitman gelecek hafta Epic Games mağazasında ücretsiz hale geliyor. Epic Games en azından ayda bir kez popüler bir yapımı ücretsiz yapıyor.

Hitman oyunu haftaya ücretsiz oluyor Tam Boyutta Gör

IO Interactive ile anlaşma yaparak Hitman 3 oyununun PC sürümünü ilk yıl kendi mağazasına özel hale getiren Epic Games bir sürpriz daha yapıyor. Gelecek hafta 2016 yılının Hitman oyunu mağazada hediye edilecek.

Yeniden Hitman

2016 yılında IO Interactive tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayınlanan Hitman oyunu, serinin altıncı oyunuydu ancak isimlendirmede herhangi bir eklenti kullanılmamıştı. Bazı platformlarda The Complete First Season olarak da geçmişti.

O dönem serinin en güçlü Ajan 47 karakteri olarak tanımlanan Hitman oyununda Prologue ile başlayıp, Paris, Sapienza, Marakeş, Bangkok ve Kolorado'nun ardından Hokkaido'da final yapan birinci Sezonun bütün bölümleri ve mekânları yer alıyor.

Ajan 47 katanadan ya da suikast tüfeğinden patlayan golf topuna kadar her türlü aracı kullanarak hedeflerini ortadan kaldırmaya çalışıyor. Hitman oyunu 27 Ağustos tarihinden itibaren ücretsiz hale gelecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim