Anlık Bildirim

“iPhone 15 serisi hayal kırıklığı oldu”

Honor patronu George Zhao, iPhone 15 lansmanından pek memnun kalmamış olacak ki tanıtılan pek çok özelliğin Android üreticilerini çok da şaşırtmadığını belirtiyor. 
Apple Tam Boyutta Gör
Apple’ın iPhone 15 serisini tanıtmasının ardından pazardaki rakiplerinden birbiri ardına iğneleyici açıklamalar gelmeye devam ediyor. Apple’ı eleştiri veya dalga geçme trendine Honor markası da katıldı.

Honor’dan Apple’a salvolar

Çanta aksesuarı şeklinde tasarladığı Honor V Purse katlanabilir akıllı telefonunun lansmanına hazırlanan Honor markası Apple’ın etkinliğinden pek memnun kalmamış. Honor patronu George Zhao, iPhone 15 serisini eleştirmekten geri durmadı.

Zhao lansmandan önce insanların hemen her şeyi öğrendiğini ve neyi beklediğini bildiğini, herhangi bir sürpriz olmadığı için biraz hayal kırıklığına uğradıklarını belirtiyor. Zhao yenilik anlamında iPhone 15 serisinin pek bir şey sunamadığını, USB Tip-C ve periskop lenslerin bir Android üreticisini etkilemediğini ifade ediyor.

Apple’ın en fazla eksik olduğu konunun ise halen daha katlanabilir telefon akımına adım atmamış olması olduğu vurgulanıyor. Kavisli ekranlarla başlayan ve neredeyse 10 yılını dolduran esnek ekran trendine Apple temkinli yaklaşıyor ve en erken 2026 yılında katlanabilir bir iPhone bekleniyor. Bu da önemli bir segmentin Android hakimiyeti altında kalmasını sağlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
66782 kez okundu.
43 kişi, toplam 52 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone 15, iphone 15 pro ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim