Anlık Bildirim

Huawei'nin yeni katlanabilir akıllı telefonu, Motorola Razr 2019'a benzeyecek

Çinli teknoloji devi Huawei'nin yaklaşan katlanabilir akıllı telefonunun patent resimleri ortaya çıktı. Cihazın Motorola Razr 2019 modeli gibi dikey olarak katlanacağı görülüyor.

Huawei'nin yeni katlanabilir akıllı telefonu, Motorola Razr 2019'a benzeyecek Tam Boyutta Gör

Huawei katlanabilir akıllı telefon serisini genişletmeye kararlı görnüyor. Şirketin üzerinde çalıştığı yeni katlanabilir cihazı, Motorola Razr 2019 modeliyle benzerlik gösterecek.

Daha az yer kaplayacak 

Ortaya çıkan patent resimlerine göre, Çinli şirketin yeni katlanabilir akıllı telefonunun arka panelinde dörtlü kamera modülü yer alıyor. Şirketin yeni katlanabilir akıllı telefonu, Huawei Mate X modelinin aksine, dikey olarak katlanabilecek. Çinli şirketin en büyük rakibi Samsung'un da dikey olarak katlanabilen bir akıllı telefon üzerinde çalıştığını, daha önceki haberlerimizde sizlere duyurmuştuk.

Huawei'nin yeni katlanabilir akıllı telefonu, Motorola Razr 2019'a benzeyecek Tam Boyutta Gör

Patent görselleri cihazla ilgili çok fazla detay sunmazken, Huawei'nin bu modeli ne zaman tanıtacağı konusunda ise herhangi bir bilgiye yer verilmiş değil. Dikey olarak katlanabilecek olan bu modelin Huawei Mate X'e göre en büyük avantajının ise daha az yer kaplaması olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim