Anlık Bildirim

HyperOS güncellemesi alacak iki Poco telefon ortaya çıktı

Xiaomi, yakın zamanda yeni işletim sistemi HyperOS'i tanıttı. HyperOS güncellemesini alacak iki Poco telefon güvenilir kaynaklardan onaylandı.                   
xiaomi hyperos güncellemesi alacak poco f5 Tam Boyutta Gör
Xiaomi’nin geçtiğimiz hafta tanıttığı yeni kullanıcı arayüzü HyperOS, Poco F5 ve F5 Pro modellerine geliyor. Bu, iki akıllı telefon için HyperOS testleri başladı.

HyperOS güncellemesini alacak Poco F5 5G modeli, OS1.0.0.1.UMRMIXM yazılım sürümünü içerecek. Poco F5 Pro modeli de OS1.0.0.3.UMNMIXM (global sürüm) ve OS1.0.0.3.UMNEUXM (Avrupa’da çıkan model) yazılım sürümünü içerecek.

HyperOS, Xiaomi’nin MIUI arayüzünden daha ufak boyutlu ve performanslı odaklı olacak şekilde tasarlanmış yeni işletim sistemi. Daha özelleştirilebilir ve daha kullanıcı dostu arayüz, birden fazla cihaz arasında kesintisiz bağlantı sunuyor.

HyperOS ne zaman yayınlanacak?

Xiaomi, HyperOS güncellemesini alacak cihazların yol haritasını duyurdu. Güncelleme ilk olarak Çin’deki Xiaomi ve Redmi cihazlara sunulacak ardından 2024’ün ilk çeyreğinden itibaren uluslararası cihazlar için ilk toplu sürüm yayınlanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim