Anlık Bildirim

Hyundai'nin Türkiye'deki yeni model atağı sürecek: Kona Electric ve daha fazlası...

Geride bıraktığımız süreçte yeni nesil Elantra ve Tucson ile adından söz ettiren Hyundai'nin elinde bu yıl için 3 koz daha var. İşte şirketin kısa ve orta vadede getirmeyi planladığı modeller.

hyundai ioniq 5 ön tasarım Tam Boyutta Gör

Hyundai, kısa süre içinde hem Elantra hem de Tucson'un yeni neslini Türkiye'de satışa sundu. Fakat şirketin 2021 yılındaki yeni model atağı bunlarla sınırlı kalmayacak. Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel, konuyla ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

2021'e toplam 5 model tanıtma hedefiyle başladıklarını belirten Berkel, bu modellerin ilkinin geçen ay tanıtılan Elantra ve ikincisinin de Tucson olduğunu söyledi. Üçüncü model olarak da önümüzdeki ay yeni Hyundai Bayon satışa sunulacak. Bayon'un örtüsü bundan iki ay önce kaldırılmıştı. B-SUV segmentinde konumlanacak olan Bayon, Türkiye'de üretilecek.

Bu yıl Türkiye'ye getirilmesi planlanan modellerden biri de yeni Santa Fe. Hatırlanacak olursa, markanın D-SUV segmentindeki temsilcisi yenilenen tasarımı ve teknolojileriyle geçtiğimiz yılın ortasında tanıtılmıştı. Santa Fe'nin hibrit ve PHEV yani şarj edilebilir hibrit motor seçenekleri bulunuyor. 1.6 litre turbo benzinli ünite ve bir elektrik motorunun kombine edildiği hibrit versiyon 230 beygir güç ve 350 Nm tork üretiyor. Ülkemizde bu seçeneği görmemiz muhtemel.

2021 hyundai santa fe tasarım

2021 için planlanan 5'liyi tamamlayacak olan model tamamen elektrikli. Merakla beklenen elektrikli Hyundai Kona sonunda ülkemizde satışa sunulacak. Hatırlanacak olursa elektrikli Kona da tıpkı standart versiyonu gibi makyaj operasyonundan geçirilmişti. Söz konusu modelde güç çıkışları 136 ila 204 beygir, menzil değerleri de WLTP'ye göre 305 ila 484 kilometre arasında değişen iki farklı versiyon mevcut.

Şirketin yeni Ioniq markası altında tanıtılan Ioniq 5 isimli elektrikli model içinse 2022 yılı işaret edildi. Bundan üç ay önce resmi olarak tanıtılan Ioniq 5, gerek Parametric Pixel farları gerekse 350 kW şarj desteği gibi özellikleriyle bu yılın en dikkat çekici elektrikli otomobillerinden biri olmuştu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9085 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Türkiye Haberleri, kona electric ve
3 etiket daha bayon santa fe ioniq 5
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim