Anlık Bildirim

iPhone X’in bataryası kaç mAh?

Çin Telekomünikasyon Donanım Sertifikasyon Merkezi (TENAA) kayıtları, iPhone X’te yer alan pilin kapasitesini ortaya çıkardı. Rakamlar, 2716mAh’lik bir kapasiteye işaret ediyor. İşte detaylar:

iPhone X’in bataryası kaç mAh? Tam Boyutta Gör

Kasım ayında tüketicilerle buluşması beklenen iPhone X için merak edilen detaylar da yavaş yavaş netlik kazanıyor. Apple’ın etkinlikte pil sürelerine dair detaylar paylaşmasına karşın her zaman olduğu gibi cihazın pil kapasitesini rakamsal olarak paylaşmaması merak katsayısını biraz daha artırmıştı.

Çin Sanayi ve Enformasyon Bakanlığı’nın Telekomünikasyon Ekipmanları Sertifikasyon Merkezi kayıtlarına göre iPhone X’in pil kapasitesi 2716 mAh olarak listelenmiş. Yani iPhone 8 Plus’ta yer alan 2691 mAh’lik pilden daha büyük bir batarya konumlandırıldığını görüyoruz. OLED ekranlar geleneksel LCD ekranlara kıyasla enerji verimliliği konusunda elbette daha başarılı ancak 0,3 inçlik daha büyük ekran işin içine girince enerji tüketimi ne oranda farklılık gösterir kestirmek güç.

iPhone X’in bataryası kaç mAh?

Bugüne kadarki en büyük ekranlı iPhone olmasına karşın fiziksel olarak iPhone 7 ve iPhone 8 ile neredeyse aynı boyutta olan iPhone X, pil performansı ile büyük boyutlu kardeşlerine yakın, küçük boyutlu kardeşlerinden ise çok daha etkili bir performans ortaya koymayı başarıyor.

iPhone X’in bataryası kaç mAh? Tam Boyutta Gör

iPhone X ile ilgili ilk gelen sipariş rakamları için de ilginç iddialar ortaya atılmış durumda. Toplamda 50 milyon satacak denilen cihazın daha ilk haftadan 50 milyon adetlik ön sipariş rakamlarına ulaşabileceği iddia edilmiş durumda. Cihaz bir aksilik olmazsa sınırlı sayıda bölgede 27 Ekim’de ön siparişe çıkacak ve 3 Kasım tarihinde de satışlar resmen başlayacak. Ülkemize ne zaman geleceği ise bilinmezliğini koruyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
27292 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
batarya, battery ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim