Anlık Bildirim

Instagram'ın yeni özelliği takip isteklerini azaltabilir

Instagram'ın yeni özelliği hesabı gizli olanları yakından ilgilendiriyor. Platformda kullanıcılar artık takip isteği gönderirken seçenekler arasından bir neden belirtmek zorunda.
instagram takip isteği gönderme neden Tam Boyutta Gör
Instagram’da seri takip istekleri son bulacak gibi görünüyor. Platformda artık takip isteği gönderenler yeni bir ekranla karşı karşıya kalacak.

Instagram’a gelecek yeni özellikleri paylaşan isim Alessandro Paluzzi’nin paylaşımına göre, Instagram, LinkedIn’de olduğu gibi takip isteği gönderenlerden bir neden belirtmelerini isteyecek. “Takip isteğinize eklemek için bir neden seçin. Bu, kişinin sizin kim olduğunuzu bilmesine yardımcı olur.” şeklinde bir ileti gösterilecek.

Şu an için seçeneklerin ne olacağı, özel mesaj ekleme seçeneğinin bulunup bulunmayacağı belli değil. Yeni özellik, takip isteklerini bir nebze yavaşlatacaktır. Yakın zamanda eklenen DM isteği gönderme sınırı ile birlikte, profilini gizleyenlere faydası olacak bir özellik. Gizlilikten bahsetmişken, uygulamada okundu bilgileri devre dışı bırakılabilecek; bu özellik te şu anda test aşamasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim