Anlık Bildirim

iPhone 14 Pro serisinin Always On Display özelliği detaylandı

Apple iPhone 14 Pro serisinin Always On Display özelliği ile geleceği doğrulanmış olabilir. iOS 16 Devoloper Beta'da geliştiriciler tarafından yeni özelliğe işaret eden kodlar tespit edildi.

iPhone 14 Pro serisinin Always On Display özelliği detaylanıyor Tam Boyutta Gör

AMOLED ekranlarda karşımıza çıkan Always On Display (AOD) özelliğini iPhone’lara getirmek için çalışmalarını sürdüren Apple’dan yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor. Şimdi de WWDC22 etkinliğinde tanıtılan iOS 16 Developer Beta’da, yeni özelliğin iPhone 14 Pro serisinde sunulacağını işaret eden birden fazla kod ortaya çıktı.

Doğrulanmış olabilir

Paylaşılanlara göre iOS 16 Developer Beta’nın yeni özelliklerini test eden geliştiriciler, Always On Display özelliğine sahip telefonlarda kullanılanlara benzer diyebileceğimiz üç adet yazılım iskeleti (Framework) keşfetti. Bununla birlikte iPhone 14 Pro ekranının arka ışık verimliliğinin arttırılmasını sağlayan bu yapı, yeni özelliğin geleceğine dair ilk resmi sızıntı olabilir.

Bilindiği üzere iPhone 13 Pro serisinden itibaren değişken yenileme hızına sahip 120Hz ProMotion ekranlara yer veren Apple, bu ekranların minimum 10Hz’e kadar düşürülebilmesi sebebiyle AOD özelliğine yer vermemişti. Ancak iPhone 14 Pro ve Pro Max’in ekranları, pil ömrünü ve yeni özelliğin işlevselliğini arttırmak için yenileme hızını 1Hz’e kadar azaltabilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7985 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 14 pro, iphone 14 pro max ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim