Anlık Bildirim

iPhone 15 Pro'da ezber bozan değişim! Kullanıcıları üzebilir

iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max, kapatma ve yeniden başlatma gibi işlevler için yeni bir düğme kombinasyonu sunabilir. Peki bu özellik nasıl çalışacak? İşte bildiklerimiz 
iPhone 15 Pro'da ezber bozan değişim! Kullanıcıları üzebilir Tam Boyutta Gör
iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max hakkında yeni sızıntılar duymaya devam ediyoruz. Öyle ki bir süredir, yeni nesil iPhone ailesinin fiziksel tuşlar yerine katı hal düğmeleri ve Apple Watch Ultra gibi özelleştirilebilir bir eylem tuşu ile geleceği söyleniyor. Ancak bu yenilik, kullanıcıların alışık olduğu bir düzeni tamamen değiştirebilir.

Ses düğmelerinin rolünü üstlenecek

Bildiğiniz üzere yeni nesil iPhone'lar, yan ve ses düğmelerinden herhangi birine basılı tutarak kapatılabiliyor veya yeniden başlatmaya zorlanabiliyor. Yeni paylaşılan raporlar ise, tüm bu işlevlerin yeni ''Eylem'' düğmesine taşınacağını gösteriyor. Bu noktada çift tuş kombinasyonu aynı kalacak ancak yeni Eylem tuşu, ses düğmelerinin rolünü üstlenecek.

Ayrıca bu özelliğin, ne kadar sert bastığınıza bağlı olarak aşağıdaki fonksiyonları yerine getireceği belirtiliyor. Ancak bu işlevlerin özelleştirilebilir olup olmayacağı henüz açıklanmadı.

  • Hafif basma – Kamera odaklama
  • Sert basma - Fotoğraf çekme
  • Sert basma ve basılı tutma - Video kaydetme

Bildiğiniz üzere Apple'ın, teknik sorunlar nedeniyle katı hal düğmelerini terk edeceği iddia edilmişti. Ancak yeni sızıntılar, bu yükseltmenin henüz rafa kaldırılmadığını gösteriyor. Apple'ın planları ne olursa olsun, özelleştirilebilir bir Eylem tuşunun kullanım deneyimini artıracağını söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14550 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 15 pro, iphone 15 pro max ve
2 etiket daha Teknoloji Haberleri Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim