Anlık Bildirim

iPhone 15 Pro ve Pro Max en net haliyle görüntülendi!

iPhone 15 Pro ve Pro Max'in tasarımını gösteren yeni render görüntüleri paylaşıldı. CAD görüntüleri, Pro ailesinin yenilenen sessize alma tuşuna ışık tutuyor. İşte iPhone 15 Pro ve Pro Max'in tasarımı
iPhone 15 Pro ve Pro Max en net haliyle görüntülendi! Tam Boyutta Gör
Önümüzdeki Eylül ayında piyasaya sürülecek iPhone 15 serisi hakkında yeni sızıntılar duymaya devam ediyoruz. Bildiğiniz üzere yeni nesil iPhone ailesi, önemli tasarımsal yenilikler ve gelişmiş kamera sensörleri ile karşımıza çıkacak. Şimdi 9to5Mac tarafından, Apple iPhone 15 Pro ve Pro Max'in yeni render görüntüleri paylaşıldı.

iPhone 15 Pro en net haliyle görüntülendi

Hatırlayacağınız üzere Apple'ın teknik sorunlar nedeniyle iPhone 15 Pro serisi için planlanan katı hal tuşlarını rafa kaldıracağından sizlere bahsetmiştik. Ancak 9to5Mac tarafından paylaşılan CAD görüntüleri, Pro ailesinin her şeye rağmen yeni Eylem düğmesine sahip olacağını gösteriyor. iPhone 15 ve 15 Plus ise, önceki iPhone modellerinde karşımıza çıkan sessize alma tuşu koruyacak.

iPhone 15 Pro ve Pro Max en net haliyle görüntülendi! Tam Boyutta Gör
Bilmeyenler için iPhone 15 Pro ve Pro Max modellerinde karşımıza çıkacak yeni Eylem Düğmesi, Apple Watch Ultra’ya benzer şekilde ek işlevler sunacak. Öyle ki ne kadar sert bastığınıza bağlı olarak aşağıdaki fonksiyonları yerine getireceği belirtiliyor.
  • Hafif basma – Kamera odaklama
  • Sert basma - Fotoğraf çekme
  • Sert basma ve basılı tutma - Video kaydetme
iPhone 15 Pro ve Pro Max en net haliyle görüntülendi! Tam Boyutta Gör
Yukarıdaki görüntüye baktığımızda, iPhone 15 Pro'da yer verilen kamera adasının önceki görüntülere kıyasla daha az çıkıntıya sahip olduğunu görüyoruz. Pro Max sürümü ise, 6x yakılaştırma sunan periskop lens söylentilerini doğrular nitelikle daha büyük bir çıkıntı ile karşımıza çıkıyor. 

Ayrıca yeni sızıntının genel hatlarıyla bir önceki görüntüleri doğruladığını da belirtelim. Apple'ın yaklaşmakta olan iPhone 15 serisini Eylül 2023'te duyurması bekleniyor. Bu bağlamda söylentilerin doğru olup olmadığını bekleyip görmemiz gerekecek. Peki siz bu konuda neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde bizimle paylaşmayı unutmayın.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
173486 kez okundu.
19 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone 15, iphone 15 pro ve
2 etiket daha Teknoloji Haberleri Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim