Anlık Bildirim

Kongre baskını sonrasında Trump’un sosyal medya hesapları askıya alındı

Kışkırtıcı ifadeler kullandığı gerekçesiyle sosyal medya hesapları askıya alınan ABD Başkanı Donald Trump kuralları ihlal etmeye devam ederse tamamen yasaklanabilir.

Kongre baskını sonrasında Trump’un sosyal medya hesapları askıya alındı Tam Boyutta Gör

Belki de sosyal medya tarihinde ilk kez bir devlet başkanının tüm sosyal medya hesapları askıya alınıyor. Protestocuların ABD Kongresini basması sonrasında kışkırtıcı ifadeler kullandığı düşünülen Trump’ın hesapları da askıya alındı.

Tüm hesaplar askıda

Trump’ın seçim sonuçlarının açıklanmasından bu yana adil bir seçim olmadığı ve asla pes etmeyeceği yönündeki açıklamaları Trump yanlılarını da şiddete sürüklüyor. Seçime hile karıştığını iddia eden Trump taraftarları Kongre binasını işgal ederek Trump’ı yeniden başkan ilan ettiler. Bu esnada yaralananlar oldu ve binada patlamamış bomba bulundu.

Trump’ın sürekli olarak kışkırtıcı mesajlar yayınlaması nedeniyle Twitter önce uyarı yapmış ve mesajları kaldırmıştı. Sonrasında ise 12 saat boyunca hesabın askıya alındığını duyurdu. Bu süre boyunca Trump mesaj atamayacak. Facebook ve Instagram da Trump’ın hesaplarını 24 saatliğine askıya aldığını duyurdu. Kışkırtıcı ifadeler kaldırılmazsa kalıcı yasak da gelebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9736 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
twitter, trump ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim