Anlık Bildirim

M1 işlemcili MacBook Pro tanıtıldı

Yeni MacBook Pro; M1 yonga seti sayesinde çok daha iyi performans değerleri elde ederken 20 saate yakın kullanım süresi sunuyor. MacBook Pro özellikleri ve fiyatı haberimizde.

M1 işlemcili MacBook Pro tanıtıldı

Apple’ın kendi geliştirdiği masa üstü işlemcisi M1’in tek bir üründe yer alacağı tahmin ediliyordu ancak sürpriz bir şekilde bugün tanıtılan tüm Mac ürünleri M1 işlemci ile geldi. Aksine Intel işlemcili bir Mac cihazını bugün göremedik.

Yeni MacBook Pro özellikleri ve fiyatı

MacBook Pro with Touch Bar yine Apple M1 işlemcisi ile donatılmış. Apple yeni işlemcinin potansiyelini tam olarak MacBook Pro modelinde göreceğimizi belirtiyor ve üretkenlik uygulamalarının yüksek performansa ulaşacağını dile getiriyor.

Yeni MacBook Pro önceki modellere göre 2.8 kat daha iyi işlemci performansı, 5 kat daha hızlı grafik performansı, 11 kat daha iyi makine öğrenme performansı sunuyor. 20 saate kadar kullanım süresi sunabilen dizüstü fanlı bir soğutma sistemine sahip.

13.3 inçlik ekranında 2560x1600 piksel çözünürlük sunan yeni MacBook Pro modeli yine MacBook Air modelinde olduğu gibi WiFi 6, Touch ID, 2TB’a kadar SSD, 16GB’a kadar RAM bellek, Thunderbolt 4 ve USB 4 destekleri barındırıyor. Yeni MacBook Pro modeli 14299TL başlangıç fiyatına sahip ve 25299TL seviyesine kadar çıkıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7537 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, Apple Event ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim