Anlık Bildirim

MacBook satışları düşüyor, yeni modeller bekleniyor

Apple, M3 işlemcili yeni MacBook Pro ve Air modellerini 2024'te piyasaya sürmeyi planlıyor. Yeni modellerin geç çıkması MacBook satışlarını da olumsuz etkiledi. 
macbook satışları düştü Tam Boyutta Gör
Okula dönüş kampanyasının sona ermesinin ardından 15 inç  MacBok Air modeline olan talep önemli ölçüde azaldı. Toplam MacBook satışı söz konusu olduğunda, geçen yıla kıyasla %30 oranında düşüş bekleniyor.

Apple’ın bu yıl M3 çipli yeni MacBook modellerini çıkarması beklenmiyor. Yılın geri kalanında yeni ürün tanıtımının yapılmaması nedeniyle MacBook satışlarının önceki sezonlara göre önemli ölçüde düşük olması normal olarak görülebilir. Yakın zamanda başlayacak Black Friday, satışları bir nebze artırılabilir ancak asıl M3 işlemcili MacBook modellerinin piyasaya sürülmesiyle birlikte satış rakamlarının normale dönmesi bekleniyor.

Apple M3 çipinin 8 çekirdekli GPU, 10 çekirdekli GPU’ya sahip olması bekleniyor ve yeni 3 nanometre üretim sürecinden geçtiğinden performans ve verimlilik iyileştirmesi de olacaktır. 2024’te yalnızca M3 çipli MacBook’lar değil, 24 inç iMac modeli de bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4794 kez okundu.
6 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
bilgisayar, laptop ve
2 etiket daha Teknoloji Haberleri Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim