Anlık Bildirim

Bu da oldu: Microsoft, kullanıcının Windows'unu korsan yöntemle etkinleştirdi

Microsoft teknik destek çalışanı, kullanıcının satın aldığı Windows 10'u etkinleştirmek için korsan yöntem kullandı. İşte enteresan olayın detayları.            
Microsoft, kullanıcının Windows'unu korsan yöntemle etkinleştirdi Tam Boyutta Gör
Bir Windows 10 kullanıcısı, satın aldığı işletim sisteminin, Microsoft teknik desteği tarafından korsan yöntem kullanılarak etkinleştirildiğini açıkladı.

TCNOco adlı Twitter kullanıcısı, 200 dolar ödeyerek Windows 10 Pro işletim sistemini etkinleştirmek için resmi olarak bir lisans anahtarı satın aldı, ancak sorunlarla karşılaştı ve etkinleştirme işlemini gerçekleştiremedi. Ardından da Microsoft'un teknik desteğiyle iletişime geçti, ancak çalışan ona yasal yollarla yardımcı olamadı. Ardından da Windows 10'u etkinleştirmek için korsan yönteme başvurdu.

Microsoft için "crack" bir çözüm yolu mu?

Kullanıcı, teknik destek çalışanının özel bir arayüz aracılığıyla bilgisayarına bağlandığını, ardından internetten korsan bir komut dosyası çalıştırdığını ve bunu işletim sistemini etkinleştirmek için kullandığını söyledi.

Yaşanan bu ilginç olay internette pek çok tartışmaya yol açmış durumda. Öte yandan yazılım korsanlığına karşı tutumu çok katı olan Microsoft şirketinde bu tür işlemlere ne sıklıkla başvurulduğu ise büyük bir soru işareti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
34657 kez okundu.
26 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, windows 10 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim