Anlık Bildirim

Microsoft Surface Pro 10 ve Surface Laptop 6 bu ay tanıtılacak

Microsoft, bu ay içerisinde beklenen Surface cihazlarını tanıtacak. Aktarılanlara göre yazılım devi Surface Pro 10 ve Surface Laptop 6 donanımlarını tanıtmaya hazırlanıyor.
Microsoft Surface Pro 10 ve Surface Laptop 6 bu ay tanıtılacak Tam Boyutta Gör
Microsoft geçtiğimiz yılın son çeyreğinde Surface Laptop Go 3 ve Surface Go 4 ile birlikte Surface Laptop Studio 2 donanımlarını tanıtmıştı. Yazılım devi şimdi de iş ve ticari müşterilere hitap eden üst seviye Surface Pro 10 ve Surface Laptop 6 dizüstü bilgisayarlarını tanıtmaya hazırlanıyor. Aktarılanlara göre her iki cihaz da bu mart ayı içerisinde tanıtılacak.

Surface Pro 10 ve Surface Laptop 6, 21 Mart’ta çıkacak

21 Mart tarihinde düzenlenecek olan etkinlik kapsamında Microsoft’un Surface Pro 10 ve Surface Laptop 6 cihazlarını tanıtacağı aktarılıyor. Her iki model de ticari müşterilere yönelik olacak. Bu iki cihazın da tasarımsal olarak küçük değişiklikler yaşayacağı söyleniyor. Öte yandan tüketici sınıfı modeller için büyük tasarım değişiklikleri planlanıyor.

Surface Pro 10 ve Surface Laptop 6'nın hem ticari hem de tüketici versiyonları yeni Copilot tuşuna sahip olacak. Aktarılanlara göre Microsoft, Windows 11'de Copilot deneyimini geliştirmek için çalışıyor, ancak aynı zamanda yeni bir AI Explorer deneyimi üzerinde de çalışıyor. "Gelişmiş Copilot" olarak tanımlanan bu özellik, bilgisayarınızda yaptığınız her şeyi kataloglayacak. Kataloglanan verilere ise Copilot üzerinden doğal dil kullanımıyla erişilebilecek.

Microsoft Surface Pro 10 ve Surface Laptop 6 bu ay tanıtılacak Tam Boyutta Gör
Donanım tarafında ise ticari Surface Pro 10 ve Surface Laptop 6 modelleri en yeni Intel işlemcileri ile güncellenecek ve dediğimiz gibi tasarım önceki Surface 9 ailesiyle benzer olacak. Öte yandan hem tüketici Surface Pro 10 hem de Surface Laptop 6 modelleri, geniş tasarım değişikliklerine olanak tanıyan yeni Arm işlemci seçenekleriyle gelecek.

Belirtilenlere gre Surface Laptop 6, daha ince ekran çerçeveleri, yuvarlatılmış köşeler, dokunsal dokunmatik yüzey, iki USB-C ve bir USB-A bağlantı noktasına sahip olacak. Surface Pro 10 ise HDR içeriği destekleyen yansıma önleyici bir OLED ekran ile gelecek ve ön yüzde ultra geniş kamera barındıracak. Ayrıca yerleşik NFC okuyucu bulunacak. Microsoft’un bu iki modelin Intel versiyonlarını Nisan ayında Arm versiyonlarını ise Haziran ayında piyasaya süreceği söyleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim