Anlık Bildirim

Microsoft'un modern simgeleri Windows 10'da görünmeye başladı

Yazılım devi Microsoft geçtiğimiz ay 100'den fazla ürünün simgesini değiştireceğini açıklamıştı. Şirketin tasarladığı yeni simgeler Windows 10'a eklenmeye başladı bile.

Microsoft'un modern simgeleri Windows 10'da görünmeye başladı Tam Boyutta Gör

Microsoft, geçtiğimiz Aralık ayında 100'den fazla ürünün simgesini yeniden tasarlamaya başladığını duyurmuştu. Gelen haberler ise bu simgelerin yakın bir tarihte tüm kullanıcılara ulaşacağı yönünde.

Şimdilik görev çubuğunda kullanılıyor

Şirket duyuru yaptığı tarihten bu yana Windows simgelerini yenilemek için var gücüyle çalışıyor diyebiliriz. Microsoft'un Fluent Design (Akıcı Tasarım) tasarım anlayışını temel alan bu yeni simgeler, bir Reddit kullanıcısının duyurduğu üzere şimdilik sadece görev çubuğuna gelmiş durumda ve Windows Insider programına üye olan kullanıcılar tarafından kullanılabiliyor.

Microsoft'un modern simgeleri Windows 10'da görünmeye başladı Tam Boyutta Gör

Microsoft, tasarladığı bu modern simgeleri, geri bildirimleri dikkate alarak yapacağı küçük değişiklikler ve düzeltmelerle birlikte tüm kullanıcılara sunmayı planlıyor. Ancak, Microsoft'un yeni simgelerinin Windows 10 Kasım 2019 güncellemesi veya daha eski sürüm kullanıcıları için mevcut olup olmayacağı henüz belli değil. Şirketin konuyla ilgili olarak önümüzdeki günlerde resmi bir açıklama yapması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7362 kez okundu.
17 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, windows 10 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim