Anlık Bildirim

Ninja artık kendi Fortnite görünümüne sahip

Fortnite oyuncuları ve yayıncıları arasında en popüler isim olan Tyler "Ninja" Blevins artık Fortnite oyununda kendisine ait bir görünüme kavuştu. Oyun sektöründe bu bir ilk.

Ninja artık kendi Fortnite görünümüne sahip Tam Boyutta Gör

Bugüne kadar Fortnite oyununda Batman, Star Wars gibi pek çok filmin veya içeriğin görünümleri pazarlama stratejileri kapsamında oyuna eklenmişti. Şimdi ise ilk kez bir oyuncuya ait görünüm oyuna ekleniyor.

Artık oyunun bir parçası

Adını önemli karşılaşmalarda ve reklam çalışmalarında sık sık duyduğumuz en popüler Fortnite oyuncularından Tyler "Ninja" Blevins artık kendisine ait bir görünüme sahip. Ninja Fortnite Skin bugünden itibaren oyun içerisindeki Epic mağazasında erişime açıldı.

Görünüm yanında Ninja temalı bir balta, sırt aksesuarı ve popüler dansı için hareket de yine oyuna eklendi. Ninja ortaklığı oyunda Icon Series stratejisinin de ilk adımı oldu. Yakın dönemde oyun, film ve moda sektörlerinden de önemli isimler konuk edilecek.

Şüphesiz oyuncu tarafında da bu strateji daha fazla etkileşim olarak kendisini gösterecektir. Pazar gününe kadar NINJA kod adını kullanarak yeni Ninja görünümünü elde edebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim