Anlık Bildirim

Nothing Phone (2) için tarih verildi: İlk modelden daha kaliteli olacak

Nothing CEO'su ve kurucu ortağı Carl Pei, Nothing Phone 2 için ilk kez tarih verdi. Carl Pei, Nothing Phone (2) ile büyük bir adım atacaklarının da sinyalini verdi.
Nothing Phone (2) Tam Boyutta Gör
Nothing CEO'su ve kurucu ortağı Carl Pei, yaklaşmakta olan Nothing Phone 2’nin 2023’ün sonlarında piyasaya çıkacağını onayladı. Nothing Phone 1, yenilikçi ve farklı tasarımıyla dikkat çekerken Nothing Phone 2 çok daha premium bir cihaz olacak.

Carl Pei, vermiş olduğu bir röportajda ilk olarak Ear 1 kulaklıklarının ABD pazarında ciddi bir başarı sağladığını söyledi. Pei ABD pazarı için oldukça heyecanlı olduklarını söylerken kulaklık satışlarının üçte birinin buradan geldiğini belirtiyor. Dolayısıyla Pei, Nothing Phone 1’i ABD’de satışa sürmeyerek potansiyel bir kitleden uzak kaldıklarını ifade ediyor. Ancak Nothing Phone 2 ile birlikte ABD, şirket için birinci öncelik olacak.

Nothing Phone 2 daha üst seviye olacak

Pei, azalan akıllı telefon piyasasının olgunlaştığını ve yeniliğe açık olduğunu söylüyor: "İş açısından bakıldığında, Apple ve Samsung mevcut kullanıcıları yabancılaştırabilecekleri için çok farklı şeyler denememeliler. Bizim gibi daha küçük şirketlerin gelip farklı bir şeyler yapmaya çalışabileceği yer ise tam olarak burası.”

Carl Pei, Nothing Phone 1’i ABD pazarına süremediklerini çünkü bunun için yeterli kaynağa sahip olmadıklarını söylüyor. 2021’e kıyasla şirketin çalışan sayısı iki kat artarak 400’e ulaşmış durumda. Bu ekip Phone 2’yi daha üst seviye bir cihaz haline getirecek. Pei, Phone 2 hakkında pek fazla sır vermese de, selefinden daha üst düzey bir tasarımın sinyallerini verdi: "Nothing Phone 1'den daha kaliteli bir akıllı telefon geliştiriyoruz ve yazılım bizim için büyük bir odak alanı olacak." Açıkçası Nothing Phone 1 güzel bir telefon olsa da yazılım noktasında eksikleri de barizdi. Bu alana odaklanacak olmaları yeni telefonun başarısında önemli bir rol oynayabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim