Anlık Bildirim

Oppo, 17 Kasım'da tanıtacağı artırılmış gerçeklik gözlüğünün görüntüsünü paylaştı

Çinli teknoloji üreticilerinden Oppo, önümüzdeki günlerde lansmanını yapacağı artırılmış gerçeklik gözlüğünün teaser görüntüsünü yayınladı. Cihaz 17 Kasım tarihinde tanıtılacak.

Oppo, 17 Kasım'da tanıtacağı artırılmış gerçeklik gözlüğünün görüntüsünü paylaştı Tam Boyutta Gör

Dünyanın en büyük akıllı telefon tedarikçilerinden biri olan Çinli Oppo şirketi, yeni bir giyilebilir cihaz olan yeni nesil artırılmış gerçeklik (AR) gözlüklerinin yakında duyurulacağını öngören bir teaser görüntüsü yayınladı.

Cihaz, Shenzhen'de (Guangdong Eyaleti, Çin) düzenlenecek olan 2020 Oppo Geleceğin Teknolojisi Konferansı kapsamında 17 Kasım'da yani önümüzdeki hafta piyasaya sürülecek. Teaser'da da görebileceğiniz gibi, yeni ürün sıradan güneş gözlüklerine benziyor. Özel bir görselleştirme sistemi sayesinde kullanıcılar, gerçek dünyayı ve elektronik sistem tarafından oluşturulan görüntüyü görebilecekler.

Oppo, 17 Kasım'da tanıtacağı artırılmış gerçeklik gözlüğünün görüntüsünü paylaştı Tam Boyutta Gör

Diğer heyecan verici ürünler de tanıtılacak

Artırılmış gerçeklik gözlüğünün üst köşelerinde entegre kameralar mevcut ve burun köprüsünde ek sensörler yer alıyor. Oppo, artırılmış gerçeklik gözlüğünde derinlik sensörlerinin, sesli komutları tanıyabilen bir dizi mikrofonun ve surround ses desteğine sahip bir ses sisteminin varlığından bahsediyor.

Şirketin düzenleyeceği konferansta diğer merak uyandıran yeni ürünleri de duyurması bekleniyor. Söylentilere göre, arkasında kamera bulunan esnek ekranlı katlanabilir bir akıllı telefon da tanıtılacak. Ek olarak, Oppo'nun en son ultra hızlı şarj teknolojilerini göstereceği söyleniyor: 125W kablolu ve 65W kablosuz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim