Anlık Bildirim

Oyunculara kötü haber: Nvidia, GameStream hizmetini sonlandırıyor

Nvidia, kullanıcılarının kendi oyun bilgisayarlarından 4K 60FPS görüntü aktarımı yapmalarını sağlayan GameStream özelliğini sonlandırıyor. Destek şubat ayında sona erecek. 
Oyunculara kötü haber: Nvidia, GameStream hizmetini sonlandırıyor Tam Boyutta Gör
Teknoloji devi Nvidia, en popüler Android Set Üstü kutuları arasında yer alan Shield TV'ler için GameStream özelliğini sonlandırıyor. Kullanıcılarının kendi oyun bilgisayarlarından 4K 60FPS görüntü aktarımı yapmalarını sağlayan bu özellik, birçok kullanıcı tarafından büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. 

Shield TV'ler için GameStream özelliği sona eriyor

Bildirilenlere göre Nvidia, Shield TV ürün sahiplerine GameStream hizmetinin sona ereceğine dair e-posta bildirimi göndermeye başladı. Şirket, şubat ortasından itibaren 'NVIDIA Games' uygulamasında yapılacak bir güncellemenin yerel bilgisayarlardan oyun akışı yapma işlevini kaldıracağını duyurdu.

Nvidia, kullanıcıların artık GameStream yerine Steam Link özelliğini kullanmalarını öneriyor. Ancak bu durum, benzer bir akış kalitesine ulaşmak isteyen kullanıcıların özel olarak Steam uygulamasını kullanmasını veya GeForce Now hizmetine ödeme yapmalarını gerektirecek.

GameStream hizmeti, Shield gibi nispeten niş bir ürüne harika bir ekti diyebiliriz. Ayrıca üçüncü parti yazılım üreticileri (Moonlight, Sunshine) tarafından da kullanılan bu özellik, herhangi bir Shield TV'ye sahip olmayan kullanıcıların evde bulunan cihazlara görüntü aktarımı yapabilmelerini sağlıyor. GameStream'in kaldırılması bu yazılımları da etkileyebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim