Anlık Bildirim

Yeni Peugeot 308, kendi kategorisinde Almanya'da Yılın Otomobili seçildi

Yeni Peugeot 308, markanın yeni logosunu üzerinde taşıyan ilk model olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Yeni 308 şimdi de ödüllerle adından söz ettirmeye başladı.

Peugeot 308, kendi kategorisinde Almanya'da Yılın Otomobili oldu Tam Boyutta Gör

Dünya çapında otomobil severlerin beğenisini kazanan yeni Peugeot 308, tüketicinin olduğu kadar sektörün önde gelenlerinin de gözüne girmeyi başardı. Yeni model, Almanya’nın önde gelen prestijli ödüllerinden bir tanesinin sahibi oldu.

Yeni Peugeot 308, yarıştığı kompakt sınıf bandında 2022 Almanya'da Yılın Otomobili (GCOTY) seçildi. Yarışmada 'Kompakt', ‘Premium’, ‘Lüks’, ‘Yeni Enerji’ ve ‘Performans’ olmak üzere beş kategoride değerlendirme yapıldı ve bu kategorilerin ayrı ayrı kazananları açıklandı. Yeni 308'in söz sahibi olduğu kategoride, giriş fiyatı 25 bin euro'nun altında olan tüm yeni modeller değerlendirildi.

Söz konusu 5 kategorinin kazananları şöyle:

Beş kategorinin kazananı, 25 Kasım’da duyurulacak olan genel 2022 GCOTY için yarışacak. Bu ödül ise otomotiv endüstrisinin en prestijli ödülü olarak değerlendiriliyor. GCOTY, herhangi bir yayınevinden, otomobil üreticisinden veya otomobil fuarından bağımsız 20 uluslararası otomotiv gazetecisinden oluşan bir jüri tarafından belirleniyor. Geçtiğimiz yıl ödülün sahibi Honda e olmuştu.

Peugeot 308, kendi kategorisinde Almanya'da Yılın Otomobili oldu

Yeni Peugeot 308: Yeni marka kimliğinin ifadesi

Markanın yenilediği logosuna sahip olan ilk model olarak görücüye çıkan Peugeot 308, ‘Aslan’lı markanın yeni marka kimliğini de açıkça yansıtan tasarım çizgileri ile öne çıkıyor. Önde dikey ve arkada üç pençe tasarımı ile tam LED farlar, markaya özgü ışık imzasını gözler önüne seriyor.

Şarj edilebilir hibrit versiyonlar

Yeni Peugeot 308, Seçim Özgürlüğü sloganına uygun olarak, iki adet şarj edilebilir hibrit versiyon (elektrikli ve benzinli motor 180 HP ve 225 HP) dışında farklı benzinli veya dizel motor seçenekleri ile sunuluyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9267 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, peugeot ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim