Anlık Bildirim

Radeon RX 6900 XT Liquid Cooled versiyonu hayal kırıklığı mı olacak?

AMD Radeon RX 6900 XT Liquid Cooled ekran kartı OEM odaklı olmasına rağmen bazı uyanık Hintli satıcılar elde etmeyi başarmış ve uçuk fiyatlardan satışa koymuş.

Radeon RX 6900 XT Liquid Cooled şaşırtan bir fiyata sahip Tam Boyutta Gör

Nvidia’nın GeForce RTX 3080 Ti ekran kartına hamle olarak AMD tarafından hazırlanan Radeon RX 6900 XT Liquid Cooled piyasaya çıkmaya başladı. Fiyatlar pek de iç açıcı değil gibi görünüyor. 

Radeon RX 6900 XT Liquid Cooled fiyatı

Radeon RX 6900 XT Liquid Cooled adıyla piyasaya sürülecek olan ekran kartı orijinalden farklı olarak sıvı soğutma entegre olarak geliyor. Bu sayede termal bütçesi genişleyen kartın hızları da artıyor. 

2250MHz frekanslarına kadar çıkabilen ekran kartı 18Gbps bellek frekansına sahip. Böylece orijinale göre yüzde 12 daha iyi çekirdek ve bellek hızlarına ulaşabiliyor. Bant genişliği ise 576GB/s oluyor. Haliyle bu kas gücü enerji tüketimini 330W seviyesine çıkarmış. 

Radeon RX 6900 XT Liquid Cooled aslında OEM odaklı bir ekran kartı ve hazır sistemlerin içerisinde yer alacak. Bununla birlikte bazı Hintli perakende mağazaları kartı satmaya başlamış. Karaborsanın da etkisiyle 3000$ bandına çıkan bir fiyatlandırma söz konusu.

GeForce RTX 3080 Ti kartı 1199$ ya da 13.500TL tavsiye edilen tüketici fiyatına sahipti ancak 3000$ bandı oldukça ürkütücü. Bu bant hazır sistemlerin fiyatını da fırlatabilir. Bakalım AMD karaborsaya karşı ne gibi tedbirler alacak?
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim