Anlık Bildirim

Rainbow Six Siege, mobile geliyor

2015’te çıkış yapan ve hala popülerliğini koruyan Rainbow Six Siege; Call of Duty, Battlefield ve Apex Legends’tan sonra mobil oyuna dünyasına katılıyor. Oyun, önümüzdeki ay duyurulacak.

Rainbow Six Siege, mobile geliyor Tam Boyutta Gör

Mobil oyun dünyası, her geçen gün daha da büyüyor. Call of Duty, Apex Legends, Fortnite ve Battlefield gibi oyunlar mobil versiyonları ile oldukça beğeni topladı. Görünüşe göre Ubisoft, bu pastadan bir dilim de kendine istiyor.

Rainbow Six Siege, mobile geliyor

Oyun dünyasına yakın kaynakları ile bilinen Tom Henderson, Ubisoft’un önümüzdeki ay Rainbow Six Siege’in mobil versiyonunu duyuruacağını belirtti. Oyun, Ubisoft ve Tencent tarafından birlikte geliştiriliyor. Oyunu gördüğünü iddia eden bir kaynak, oyunun mobil pazar için devasa olacağını ve Siege hayranlarının seveceği bir oyun olduğunu belirtti.

Rainbow Six Siege, mobile geliyor Tam Boyutta Gör

Tencent’ın geçtiğimiz hafta içerisinde gerçekleştirdiği yatırımcı toplatısında ise Ubisoft ile projeler hazırladıkları görülüyor. Bu grafikten oyunun 2022 yılından sonra çıkacağı anlaşılıyor. Ayrıca Tencent ve Ubisoft’un Assassin’s Creed ve The Division oyunlarının da mobil versiyonunu hazırladığı gelen bilgiler arasında. Ubisoft’un geçtiğimiz yıl Rainbow Six klonu “Area F2” oyununu da Apple ve Play Store mağazalarından kaldırması, Rainbow Six’in oyunun geleceğini doğrular nitelikte. Rainbow Six Siege mobilin, 6 Nisan’da tanıtılması bekleniyor

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9808 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
rainbow six siege, Tom Clancy's Rainbow Six: Siege ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim