Anlık Bildirim

Realme UI 4.0 tanıtım tarihi açıklandı: İşte gelecek yenilikler

Android 13 tabanlı Realme UI 4.0'ın tanıtım tarihi belli oldu. Tasarım, etkileşim, akıcılık ve güvenliğe odaklanan yeni arayüzün sorunsuz kullanıcı deneyimi sunacağı söyleniyor.
Realme UI 4.0 ne zaman çıkacak Tam Boyutta Gör
Realme CEO'su, yeni Realme 10 Pro serisiyle birlikte tanıtılacak Realme UI 4.0'ın sorunsuz kullanıcı deneyimi sunmak için dört temel alanda iyileştirmeler yapıldığını söyledi.

Realme 10 Pro serisi, Android 13 tabanlı Realme UI 4.0 arayüzüyle gelecek ilk telefon grubu olacak. Şirket, yeni sürümün bir dizi önemli Android 13 özelliğini, aynı zamanda dört temel alanda (tasarım, etkileşim, akıcılık, güvenlik) iyileştirmeler içerdiğini söylüyor. Şirket, şimdiden Realme GT, GT Neo 2, GT Neo 3T, Narzo 50 ve Realme 9 serisi için açık beta güncellemelerini veriyor. İşte Realme 4.0 ile gelecek yenilikler:

Kart stili düzen

Realme 4.0 arayüz Tam Boyutta Gör
Yeni Realme 4.0, kartlarda yeni bir denetim merkezinin yanı sıra farklı bilgi segmentlerini kümeleyen kart tarzı bir düzeni benimsiyor.

Kullanıcılar, ek olarak önemli bilgileri hızlı bir şekilde almak için kart stilindeki kontrol merkezini optimize edebilecek. Realme UI 4.0, çiçekli duvar kâğıdı ve gölgeli saat sunuyor.

Akıllı always on display

Realme 4.0 AOD Tam Boyutta Gör
Akıllı etkileşim, telefon kullanma deneyimini daha kişisel hale getiriyor; kullanıcıların günlük işlemlerini kolaylaştırıyor. Yeni dış görünüm, her zaman açık ekran moduna akıllı müzik gibi yeni özellikler ekliyor.

Kullanıcılar, telefonun kilidini açmadan müzik çaları görebilecek. AOD müzik, kullanıcıların beğenebileceği 4 oynatma listesi önerecek. AOD’ye iki kez dokunmak, müzik çaları etkileşimli bir panele dönüştürecek. Yeni Realme arayüzü, çeşitli ve kişiselleştirilebilir AOD emoji ve animasyonlar içeren Bitmoji’yi kullanıyor. Dinamik bilgi işlem motoru sayesinde sistemin genel performansında artış, güç tüketiminde azalma mümkün olacak.

Performans

Realme 4.0 hız Tam Boyutta Gör
Realme, genel performansın %10, oyun sırasında pil ömrünün %4.7 arttığını iddia ediyor.

Şirket, daha sezgisel kaydırma deneyimi veya uygulamalar arasında geçiş yapmak için geliştirilmiş en son Quantum Animation Engine 4.0 ile animasyonlarda da optimizasyonlar yapıldığını söylüyor.    

Güvenlik ve gizlilik

realme 4.0 otomatik pikselleştirme Tam Boyutta Gör
Otomatik pikselleştirme, Realme UI 4.0 ile gelen yeni özelliklerden biri. Bu, kullanıcıların ekran görüntülerinde kişisel bilgilerini otomatik olarak pikselleştirmesine olanak tanıyor.

Gizlilik açısından, yeni Realme arayüzü, çok çeşitli gizlilik koruma hizmetleri sağladığı iddia edilen gelişmiş şifreleme standardına (AES) dayalı özel kasa adında yepyeni bir gizlilik aracı içeriyor.

Realme UI 4.0 ne zaman tanıtılacak?

Realme UI 4.0,  Realme 10 Pro ve 10 Pro Plus modelleri ile birlikte 8 Aralık Perşembe günü tanıtılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim