Anlık Bildirim

Ripple, Jed McCaleb’e 408 milyon XRP transfer etti

Whale Alert tarafından aktarılan verilere göre, Ripple cüzdanından çıkan milyonlarca XRP, direkt olarak Eski Ripple Baş Teknoloji Sorumlusu Jed McCaleb'in cüzdanına aktarrıldı.

Ripple, Jed McCaleb’e 408 milyon XRP transfer etti Tam Boyutta Gör

Eski Ripple Baş Teknoloji Sorumlusu Jed McCaleb, Ripple’dan 408 milyon XRP’lik büyük bir XRP transferi daha aldı.

Whale Alert tarafından aktarılan verilere göre, Ripple cüzdanından çıkan milyonlarca XRP, direkt olarak McCaleb’in cüzdanına transfer edildi. Haliyle bu transfer kripto para topluluğunca hoş karşılanmadı. Şayet böylesine yüklü transfer yapan Ripple, XRP yatırımcılarının tepkisini çekti. Gönderiye yapılan  yorumlara bakıldığında söz konusu transfere ve Ripple’a kullanıcıların oldukça tepkili olduğu görülüyor.

XRPscan platformu tarafından paylaşılan veriler ise, bugün Jed McCaleb’in cüzdanındaki XRP’lerini satmaya başladığını ve 16.353.884 XRP sattığını gösteriyor. XRPscan’e göre McCaleb, 30 Mayıs’tan bu yana her gün aynı miktarda XRP satıyor. Ripple Labs kurucu ortağı ve rakip şirket Stellar’ın yaratıcısı şu an 633.699.648 XRP’ye sahip. Bu şekilde devam ederse XRP zenginliği çok uzun sürmeyeceğe benziyor. 

McCaleb’in “tacostand” cüzdanına yapılan XRP transferi haberimizin yazıldığı sırada yaklaşık olarak 420.345.541 dolara denk geliyordu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim