Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S24 Ultra'nın detaylı 3D videosu ortaya çıktı

Yakında tanıtılacak olan Samsung'un amiral gemisi telefonu Galaxy S24 Ultra'ya ait detaylı üç boyutlu render görüntüleri ortaya çıktı. Daha düz kenarlara sahip telefon titanyum çerçevelerle gelebilir.
Samsung Galaxy S24 Ultra'nın detaylı 3D videosu ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Yakında tanıtılacak olan Samsung'un amiral gemisi telefonu Galaxy S24 Ultra'ya ait detaylı üç boyutlu render görüntüleri ortaya çıktı. İki Twitter (X) kullanıcısının hazırladığı videoda daha önce sızan görüntülerden daha detaylı bir şekilde telefonu görme fırsatı yakalıyoruz.

Telefonun tasarımına baktığımızda ana hatlarıyla Galaxy S23 Ultra'ya benzediğini görüyoruz. Alüminyum yerine fırçalanmış titanyum çerçevelerin kullanılmış olması muhtemel görünüyor. Tuşlar ve S-Pen'in üst tarafının yuvarlaklığının bir miktar azaldığı görülüyor. Galaxy 24 Ultra önceki nesildeki kavisli ekran yerine düz bir ekranla geliyor. Telefonun kenarlarındaki kavis iyice azaltılmış. Alttaki hoparlör ızgarasının yerini ise hap şeklinde ince uzun bir delik almış.

Samsung Galaxy S24 Ultra'nın detaylı 3D videosu ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Samsung Galaxy S24 Ultra'nın özellikleri

Önceki nesille benzer ölçülere sahip olacak telefonun Ocak 2024'de tanıtılması bekleniyor. Snapdragon 8 Gen 3'ün güç vereceği telefon 16 GB RAM ve 1 TB depolama opsiyonlarına sahip olacak. 200 MP ana kamera, 12 MP ultra geniş kamera, 10 MP 3x zumlu telefoto kamera ve 50 MP 5x zumlu periskop kameraya sahip olacak telefon yüksek çözünürlüklü sensörleri sayesinde 10x'e kadar optik zum sunabilir.

Telefonun diğer muhtemel özellikleri ise 45 Watt şarj destekleyen 5.000 mAh batarya, 10 Gbps destekli USB-C portu, ultrasonik parmak izi okuyucu, 15 Watt kablosuz şarj ve 4.5 Watt ters şarj olarak sıralanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
43146 kez okundu.
25 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung Galaxy S24 Ultra, Teknoloji Haberleri ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim