Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy Z Fold 5'te menteşeyi yeniliyor: Boşluk olmayacak!

Samsung’un gelecek katlanabilir telefonu Galaxy Z Fold 5, yeni menteşe tasarımı dahil çeşitli anlarda yükseltme içerecek. Katlanan telefon şikayetleri önemli ölçüde azalacak gibi.
samsung galaxy z fold 5 yeni menteşe Tam Boyutta Gör
Samsung Galaxy Z Fold 5 katlanır telefonun “droplet” mekanizması dahil olmak üzere donanımsal olarak yeniliklerle geleceği söyleniyor.

Yeni menteşe tasarımı: Droplet

Bilindiği üzere Samsung’un kitap gibi katlanan telefonları tamamen düz bir şekilde katlanmıyor. Menteşe mekanizmasının çalışma biçiminden kaynaklı, Galaxy Z Fold, katlandığında her zaman bir boşluk oluyor. Bu boşluk çok büyük bir sorun olmasa da hem telefonun kalınlığını artırıyor hem de küçük nesenlere karşı paneli daha savunmasız bırakıyor.

Samsung, bu sorunu çözmek için Galaxy Z Fold 5 modelinde menteşe tasarımını yenilemesi bekleniyor. Daha maliyetli olduğu söylenen droplet mekanizması sayesinde telefon, tamamen düz bir şekilde kapanmasını sağlayacak.

Daha ince olmasını sağlayacak

Galaxy Z Fold 5’in yeni menteşe tasarımı Çin’in popüler sosyal medya platformunda tekrar gündeme geldi. Z Fold 5’te ekran boşluğu olmayacağı, katlandığında da telefonun kalınlığının 13mm aralığına düşeceği söyleniyor. Hatırlatma açısından, Galaxy Z Fold 4 katlanan telefonun kalınlığı 15.8 mm.

Samsung Galaxy Z Fold 5 ne zaman tanıtılacak?

Samsung, muhtemelen iPhone 15 serisinden önce Ağustos 2023'te yeni katlanabilir telefonlarını (Galaxy Z Flip 5 ve Z Fold 5) tanıtacak. Samsung’un cihazları Hindistan’da üreteceği, BOE’nin ekranlarını kullanacağı iddia ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5761 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung Galaxy Z Fold 5, Samsung ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim