Anlık Bildirim

Samsung tasarımı mükemmelleştirdi: İşte Galaxy S24 Ultra tasarımı

Samsung, birkaç nesildir devam eden tasarım dilini Galaxy S24 ve Galaxy S24 Ultra modelleriyle mükemmelleştiriyor. Görünüşe göre daha düz kenarlar ve düz ekran geri dönüyor.
Samsung tasarımı mükemmelleştirdi: İşte Galaxy S24 Ultra tasarımı Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz saatlerde Galaxy S24’un CAD tabanlı görsellerini sizlere aktardık ve şimdi de Galaxy S24 Ultra’nın tasarım ayrıntıları paylaşıldı. Öncelikle genel tasarım önceki nesle benziyor ancak bazı kilit ve önemli değişikliklerle tasarımsal eksiklikler giderilmiş durumda. Bununla birlikte bu görseller bir süredir söylentileri dolanan düz ekran ve düz kenar iddialarını da doğruluyor.

Galaxy S24 Ultra’nın muhtemel tasarımı

Galaxy S24 Ultra, kardeşleriyle birlikte muhtemelen Ocak 2024’te resmiyet kazanacak ve bir süredir Samsung'un yaklaşmakta olan amiral gemisi cihazları hakkında oldukça fazla şey duyuyoruz. Bugün, Samsung'un mevcut tasarıma nasıl dokunuşlar yaptığı ortaya çıktı. Samsung, görünüşe göre kavisli ekranı bırakarak Galaxy S24 Ultra ile birlikte düz ekrana geçiş yapıyor. Bu vesileyle çerçeveler daha da inceliyor. Aynı zamanda telefonun kenar çerçeveleri de artık oval değil, düz. Bu da tutuşu iyileştiren bir tasarım dokunuşu. Samsung, bu tasarım dilini aslında Fold ve Flip serisinde de kullanmıştı.

Galaxy S24 Ultra beklenen özellikler

Galaxy S24 Ultra, 6.8 inçlik Dynamic AMOLED LTPO ekranında 120 Hz yenileme hızı sunacak. Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy yongasıyla gelmesi beklenen cihazda 16 GB RAM ve 2 TB depolama alanı olacağı söyleniyor. Kamera kısmında 200 MP ana kamera, 50 MP 5x periskop lens, 10 MP 3x telefoto lens ve 12 MP ultra geniş açı sensör yer alacak. 5000 mAh bataryasında 45W hızlı şarj sunacağı söylenen telefonun ön tarafında ise 12 MP’lik özçekim kamerasının bulunması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
58859 kez okundu.
49 kişi, toplam 55 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galaxy S24 Ultra, Samsung ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim