Anlık Bildirim

Sony’den cama entegre hoparlör

Sony LSPX-S3 taşınabilir hoparlör titreşim motorları ile camlardan ses yayılmasını sağlayarak 360 derecelik bir akustik oluşturuyor. Fiyatı ise biraz uçuk seviyelerde.

Sony LSPX-S3 tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Ekranlara titreşim vererek ses oluşturma teknolojilerine artık yabancı değiliz. Yaklaşık 3 yıldır Sony gibi bazı üreticiler ekrandan ses iletimi konusunda çalışmalar yapıyor. Yavaş yavaş oturma odamızda da bunları görmeye başladık.

LSPX-S3 özellikleri ve fiyatı

Sony bir süredir ekrandan ses iletimi teknolojisini kablosuz hoparlörlerinde kullanıyordu. LSPX-S3 adındaki taşınabilir hoparlör serinin üçüncü neslini temsil ediyor. Elektronik bir kandil görünümünde olan hoparlörün tasarımı pek değişmemiş. 

Kaide kısmında 46mm bir ses sürücüsü yer alıyor. Organik cama entegre edilmiş 3 titreşim motoru ses oluşturma görevi görüyor. Böylece ses her yöne dağılmış oluyor. Sese bass ekleyen sürücü ayrıca üretilen sesin frekansını da ayarlamaya yarıyor.

Sony sesin cam tüpün içerisinde yolculuk ederek kaidenin altından çıktığını belirtiyor. Böylece 360 derecelik bir akustik oluşuyor. Yüksek ses kalitesine sahip hoparlör Bluetooth üzerinden müzik oynatıyor. İki adet cihazı birbirine bağlayarak çok odalı bir sistem de kurulabiliyor. 

8 saate kadar kullanılabilen ürünün LED lambası ise 32 parlaklık seviyesine sahip. Müziğin ritmine göre titreyebiliyor. LSPX-S3 modeli 350$ ile önceki nesilden biraz daha uygun fiyata piyasaya sürülecek. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim