Anlık Bildirim

Surface Duo 2 artık daha rekabetçi

Surface Duo 2 çift ekranlı akıllı telefon modelinde Snapdragon 888 yonga seti, telefoto destekli üçlü kamera paketi, 90Hz tazeleme hızı gibi detaylar yer alıyor.

Surface Duo 2 tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Oldukça beğenilen bir proje olmasına karşın çift ekranlı Surface Duo özellikle rekabetten uzak donanımı nedeniyle eleştirilmişti. Surface Duo 2 artık amiral gemileriyle yarışacak seviyeye getirilmiş. 

Surface Duo 2 özellikleri ve fiyatı

Surface Duo 2 menteşeli çift ekran tasarımını devam ettiriyor. 5.8 inçlik 1344 x 1892 piksel AMOLED iki adet PixelSense ekranlar açıldığı zaman 8.3 inç boyutuna geliyor. Daha parlak olan ekranlar 90Hz seviyesine kadar değişken tazeleme hızlarına sahip. 

Ekranlar Gorilla Glass ile korunurken menteşe tarafındaki kavis telefon kapatıldığında batarya durumu veya çağrı gibi bildirimleri gösterebiliyor. Surface Slim Pen 2 ekran kalemi dış kısma manyetik olarak tutturulabiliyor. 

Snapdragon 888 yonga seti ile amiral gemisi seviyesine yükselen Surface Duo 2 modeli piyasadaki en ince 5G cihazı olma iddiasında. NFC bağlantısı ve Qi kablosuz şarj desteği ekstralar arasında. 

Surface Duo 2 neler sunuyor? Tam Boyutta Gör

Arka kısımda 16MP çözünürlüğünde ultra geniş sensör, 12MP çözünürlüğünde OIS telefoto sensör ve 12MP çözünürlüğünde OIS geniş sensör ile fotoğraf yeteneği üst seviyelere çıkarılıyor. 

Çift ekran için Asphalt Legends 9, Modern Combat 5 ve Dungeon Hunter 5 gibi 150 oyun optimizasyon yapmış durumda. Böylece üst ekranda oyun oynarken alt ekranda da kontroller yansıtılıyor. Surface Duo 2 için 1500$ fiyat etiketi belirlenmiş. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim