Anlık Bildirim

Surface Duo ile aynı anda iki oyun oynanabilecek

Microsoft'un kısa bir süre içinde piyasaya sürmeye hazırlandığı çift ekranlı akıllı telefon modeli Surface Duo ile aynı anda çeşitli işlemler pratik bir şekilde yapılabilecek.

Surface Duo ile aynı anda iki oyun oynanabilecek Tam Boyutta Gör

Birçok Android cihaz bölünmüş ekan ile çoklu görev yapabilmeye imkan tanıyor. Ancak bu özellik faydalı olmakla birlikte küçük ekranlar için pek kullanışlı değil. Micosoft'un çift ekranlı akıllı telefonu Surface Duo ise bu alanda fark yaratacak.

Önümüzdeki hafta tanıtılabilir

Microsoft yöneticilerinden Liat Ben-Zur, kişisel Twitter hesabından yayınladığı Surface Duo fotoğrafıyla cihazın çoklu görev yeteneğini ortaya koydu. Çift ekranlı cihazın iki ekranında da farklı oyunların yer aldığı görsel, Surface Duo'nun aynı anda farklı işler yapmak isteyen kullanıcılara yönelik geliştirildiğine işaret ediyor. Ekranların büyük olmasının ise kullanıcıların Android'in bölünmüş ekran özelliklerini kullanmalarında avantaj sağlayacağını söylemek mümkün.


Surface Duo'nun çok yakında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Cihaz, 6GB RAM ve 64/256GB depolama alanı ile güçlendirilen Snapdragon 855 yonga seti ile gelecek. 5,6 inçlik iki AMOLED ekranı olan akıllı telefonun diğer özellikleri arasında parmak izi sensörü ve 3.460 mAh pil yer alıyor. Piyasaya sürüldükten kısa bir süre sonra Android 11 güncellemesi alacağı söylenen akıllı telefonun Samsung Galaxy Z Fold 2'den önce piyasaya sürülmek istendiği de sızan bilgiler arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim