Anlık Bildirim

Tetris filminin fragmanı yayınlandı: Herkesin bildiği oyunun kimsenin bilmediği hikayesi

Apple TV+'ta yayınlanacak olan Tetris filmi 31 Mart'ta gösterime giriyor. Fragmanı yayınlanan filmde oyunun yapımcısı Aleksey Pajitnov'u, Nikita Efremov canlandırdı.
Tetris filminin fragmanı yayınlandı Tam Boyutta Gör
Apple TV+ servisi, başrollerini Taron Egerton ve Nikita Efremov'un paylaştığı yeni Tetris filminin ilk fragmanını yayınladı.

Kingsman filmlerindeki Gary "Eggsy" Unwin rolüyle tanınan İngiliz aktör Taron Egerton, yeni filmde Amerikalı video oyun satıcısı Henk Rogers'ı canlandıracak. Japonya'nın ilk büyük sıra tabanlı rol yapma oyunu Black Onyx'i yaratmasıyla ve Tetris'i video oyun konsollarında dağıtma haklarını elde etmesiyle tanınıyor. Ayrıca Tetris ticari markasını lisanslayan The Tetris Company'yi kurdu.

Oyunun nasıl tüm dünyaya tanıtıldığı anlatılıyor

Öte yandan Nikita Efremov ise Tetris'in yaratıcısı Aleksey Pajitnov'u canlandırdı. Film, efsanevi oyunun ortaya çıkmasından birkaç yıl sonra Pajitnov'un Rogers ile nasıl tanıştığını anlatıyor. Amerikalı girişimci oyundaki potansiyeli gördü ve oyunu tüm dünyaya tanıtmaya karar verdi.

Tetris, 31 Mart 2023 tarihinde Apple TV+'ta prömiyer yapacak. Nikita Efremov, yaklaşan film hakkında "Herkesin bildiği bir oyun hakkında kimsenin bilmediği bir hikaye" yorumunu yaptı..

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5938 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
tetris, apple tv+ ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim