Anlık Bildirim

TikTok, DM sınırını kaldırdı: Herkesten mesaj alma seçeneği geldi

Kısa video paylaşım platformu TikTok, DM (doğrudan mesaj) ayarlarını genişletti. Kullanıcılar artık yalnızca arkadaşlarından değil, herkesten mesaj almayı seçebilecek.
tiktok dm herkesten mesaj alma Tam Boyutta Gör
Popüler video platformu TikTok, kullanıcıların herhangi birinden doğrudan mesaj almasına izin veren bir seçenek getirdi. Kullanıcılar, DM ayarlarından herkesi seçerek platformdaki tüm kullanıcılardan mesaj alabilecek.

TikTok, DM ayarlarına yeni eklediği “herkesten mesaj alma” seçeneğini bir süredir test ediyor. Küçük bir kullanıcı grubu tarafından test edilen seçeneğin artık tüm kullanıcılara açıldığı e-posta aracılığıyla bildirildi. Kullanıcılar, yalnızca arkadaşlarına mesaj gönderebilmek yerime gelen kutularını açan herkese DM gönderebilecek.

tiktok dm ayarları Tam Boyutta Gör
Bu özelliğin isteğe bağlı olduğunu belirtmek gerek. Kullanıcılar, isterlerse yalnızca ortak takip ettikleri hesaplardan veya önerilen arkadaşlarından mesaj almaya devam edebilecek.

TikTok, biraz daha Instagram’a benzemeye çalışırken, Instagram tam tersi yönde ilerliyor. Instagram CEO’su Adam Mosseri, bu haftanın başlarında sosyal ağın videolara fazla odaklandığını, Instagram’ı bir fotoğraf platformu olarak kullanmayı tercih eden insanlar olması nedeniyle şirketin bir durum değerlendirmesi yapacağını söylemişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim