Anlık Bildirim

TikTok yatay videoları test etmeye başladı

Kısa video hizmeti TikTok'un, Youtube ile rekabeti genişletmek için yeni bir yatay tam ekran modunu test etmeye başladığı bildirildi.                            
TikTok yatay videoları test etmeye başladı Tam Boyutta Gör
TikTok, dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılar arasında tam ekran yatay modu test etmeye başladı. Teste dahil olan kullanıcıların videoları yatay olarak çevirebilecekleri yeni bir düğmeye erişimleri sağlandı.

Bu, platformun YouTube ile rekabet etmek için yaptığı bir başka girişim. TikTok bu yılın başlarında içerik gereksinimlerini değiştirmiş ve 10 dakikalık videoların yayınlanmasına izin vermişti. Bu sayede de uzun video içerikleri oluşturan kullanıcıların ilgisini çekmeyi başarmıştı.

Bazı kullanıcıların hoşuna gitmeyebilir

Testler işe yaramış gibi görünüyor ve artık TikTok daha uzun videoları izlemeyi kolaylaştıracak. Şu anda pek çok uzun video zaten yatay formatta yükleniyor ve kullanıcılar bu videoları izlerken telefonlarını yan döndürmek zorunda kalıyorlar. TikTok'un arayüzündeki değişiklikle artık buna gerek kalmayacak.

TikTok yatay videoları test etmeye başladı Tam Boyutta Gör
Ancak TikTok'un her zaman, dikey videoların popülerleşmesinin arkasındaki itici güç olduğu düşünülünce platformun birçok kullanıcısının bundan hoşlanmama ihtimali de göz ardı edilemez.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim