Anlık Bildirim

Togg T10X kullanıcıları THY'den mil kazanacak: İşte kampanya şartları

Togg, THY ile dev iş birliğini duyurdu; Togg T10X kullanıcıları yolculuk yaparak THY'den mil kazanacak. Türk Hava Yolları, kampanya şartlarını açıkladı.         
togg thy mil kazanma kampanya Tam Boyutta Gör
Togg, T10X ile yapılan yolculuklarda kullanıcılarına Türk Hava Yolları’ndan mil vadederek karayolunda mil kazandıran ilk şirket oldu.

Togg, THY ile yaptığı işbirliği kapsamında C segmentindeki ilk akıllı otomobili T10X ile kara yolunda yapılan yolculuk karşılığında mil kazandıracak. Trumore dijital premium paket sahibi kullanıcılar, THY Yolcu Programı Miles&Smiles ile her 5.000 km için 500 statü mili ve 500 mil kazanma ayrıcalığına sahip.

Togg T10X THY mil kazanma şartları

  • Miles&Smiles üyesi olmak.
  • Minimum 5.000 km ve üzeri yolculuk yapmak.
  • Dijital Premium Paket üyeliğine sahip olmak.
  • T10X yazılım versiyonu 1.4.0 veya daha güncel olmalı.

"Togg, kampanyanın koşullarında tek taraflı değişiklik ve iptal etme haklarını saklı tutar."

Miles&Smiles üyesi olan kullanıcılar, kazandıkları millerle ödül bileti düzenleme, kabin sınıfını yükseltme, ekstra bagaj satın alma veya mil satın alma web sitesinden harcama yapma gibi olanaklardan yararlanma imkanına sahip.

Kullanıcıların kazandıkları miller, 7 Haziran itibarıyla Miles&Smiles üyeliklerine eklenecek. Kazanılan miller, her ayın beşinci iş gününde Miles&Smiles üyeliğine tanımlanacak. Kullanıcılar, 1 sene içerisinde en fazla 3.000 Statü Mili ve Mil kazanılabilecek. T10X'in teslim alındığı ilk günden bu yana katedilen kilometreler de değerlendirilmeye alınacak.

Kaynakça https://www.turkishairlines.com/tr-no/miles-and-smiles/kampanyalar/TOGG-T10X-ile-her-5000-kmde-500-statu-mili-ve-500-mil-kazanin/ https://x.com/Togg2022/status/1795740088011517977 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
2 Kişi Okuyor (0 Üye, 2 Misafir) 2 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3687 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
kampanya, THY ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim